Life

Momentul care a dezamăgit-o pe Ozana Barabancea la Te cunosc de undeva: “Artistul are obligația de a se stăpâni”

Ozana Barabancea, dezamăgită de un moment, la Te cunosc de undeva. Ce nu i-a plăcut cântăreței la prestația unor concurenți.
08.04.2023 | 22:56
Momentul care a dezamagito pe Ozana Barabancea la Te cunosc de undeva Artistul are obligatia de a se stapani
Ozana Barabancea, dezamăgită de un moment de la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a fost dezamăgită de un moment din noua ediție Te cunosc de undeva. Prestația a doi concurenți nu a fost pe placul cântăreței, care le-a explicat ce au greșit.

Ozana Barabancea, dezamăgită de un moment de la Te cunosc de undeva. Ce nu i-a plăcut juratei

În ediția a doua a transforming show-ului de la Antena 1, Nicole Cherry şi Juno s-au transformat în Justin Timberlake și au avut un moment spectaculos.

ADVERTISEMENT

Cei doi au interpretat celebrele melodii “Rock your body” și “Can’t stop the feeling”, fiind aplaudați pentru prestația lor de pe scenă. Cu toate acestea, nu toți jurații au fost încântați de momentul lor.

Ozana Barabancea a fost dezamăgită de faptul că, după ce au cântat primul refren, cei doi s-au dezacordat. Deși au început bine melodia, lucrurile nu au mai continuat în același fel.

ADVERTISEMENT

“Dragii mei, artistul are obligația de a se stăpâni, indiferent de bucuria pe care el o simte, o trăiește, pentru performanța pe care o susține, el nu trebuie să se lase copleșit de această bucurie, trebuie să o trimită.

Voi ați început bine, apoi v-ați dezacordat. Faptul că v-ați dezacordat la primul refren m-a întristat foarte tare”, le-a spus jurata celor doi, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și Mihai Petre a spus câteva cuvinte despre momentul lui Juno și al lui Nicole Cherry. Juratul le-a spus celor doi că au fost atenți la detalii și că acest lucru a făcut diferența.

“Detalii! Detaliile fac diferența, detaliile te fac să strălucești, detaliile te fac un profesionist mai bun, pentru că dacă ești atent la ele poți livra constant, nu numai întâmplător. Voi ați fost atenți la detalii astăzi”, a spus coregraful.

ADVERTISEMENT

Concurenții au avut momente inedite și s-au transformat în tot felul de personaje. De exemplu, WRS & Emilian au interpretat melodia “Cheri Cheri Lady”, de la Modern Talking, în timp ce Adda și Radu Bucălae s-au transformat în Loredana și au cântat “Apă”. Momentul lor i-a amuzat pe cei de la masa juriului.

Cine a câștigat prima ediție Te cunosc de undeva

Prima ediție Te cunosc de undeva, difuzată sâmbăta trecută, a fost câștigată de Damian Drăghici și partenera lui, Cristina Stroe. Cei doi s-au transformat în Luciano Pavarotti și Bryan Adams și au cântat piesa “O Sole Mio”.

Prestația lor i-a surprins plăcut pe jurați. Cu toate că au fost multe momente de senzație pe scena de la Antena 1, cei de la masa juriului au fost încântați de felul în care au cântat Damian Drăghici și Cristina.

ADVERTISEMENT