News

Adevărul despre Ionuț Doldurea, patronul stației GPL care a explodat în Crevedia. Profit de milioane și legături în lumea politică

Ionuț Doldurea, patronul firmei care deține stația GPL care a explodat la Crevedia, este fiul unui important primar PSD.
27.08.2023 | 13:39
Adevarul despre Ionut Doldurea patronul statiei GPL care a explodat in Crevedia Profit de milioane si legaturi in lumea politica
Ionuț Doldurea este din Caracal dar are un business cu GPL în Crevedia / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Octav Gavea / Inquam Photos / Ionuț Doldurea Facebook
ADVERTISEMENT

Patronul firmei SC Flagas SRL, care deține stația GPL care a explodat în Crevedia, este fiul primarului PSD al municipiului Caracal, Ion Doldurea. Acesta a vorbit despre accidentul de la Crevedia și i-a luat apărarea fiului său.

Ce spune tatăl patronului despre legăturile fiului său cu Cristi Borcea

Tatăl patronului spune că el a început afacerea cu combustibil lichid, după care aceasta a fost preluată de fiul său.

ADVERTISEMENT

Dordulea a negat că în afacere ar fi implicat și Cristian Borcea. De asemenea, el susține că locul exploziei nu ar fi o stație GPL, nici depozit, ci o simplă parcare.

„Fiul meu nu este asociat cu niciun Cristi Borcea. N-a fost niciodată asociat cu el. Are un asociat pe nume Cosmin Stângă. Sunt doi tineri care lucrează pe cont propriu de 15-20 de ani. Eu sunt ieșit din această afacere cu gazul de vreo cinci-șase ani.

ADVERTISEMENT

Acolo nu era depozit cum tot aud la televizor. Sunt aberații. Era locul în care mașinile se parcau. Mașinile trebuiau să plece dimineața la distribuție.

Așa se face la orice firmă. Poate că totul a pornit de la o mașină care a sosit în curte, i s-o fi rupt vreo supapă, s-a umplut de fum și a fost incendiu. De aici, probabil, a izbucnit dezastrul”, a declarat Ion Doldurea la România TV.

ADVERTISEMENT

Afaceri de milioane de euro din comerțul cu combustibil, pentru fiul primarului PSD

Ionuț Doldurea este unul dintre asociații firmei SC Flagas SRL, care a obținut profituri impresionante în ultimii ani.

Cifra de afaceri a societății a variat între 1,2 milioane și 593 de milioane de lei, în timp ce profitul net a fost de 32 de milioane lei (peste 6 milioane euro), în anul 2022.

ADVERTISEMENT

Potrivit Cancan, firma lui Doldurea ar fi încheiat mai multe contracte cu primăria din Crevedia pentru vânzarea de GPL, de unde și creșterea cifrelor de afaceri, mai ales în intervalul 2021 – 2022.

Varianta primarului a fost confirmată și de Raed Arafat, care spune că firma nu avea autorizație pentru vânzarea de GPL, la locul exploziei. În acte, locația apărea drept o parcare.

Se pare că în respectiva parcare erau staționate mai multe cisterne cu GPL, iar explozia s-ar fi produs atunci când unul dintre șoferi a încercat să mute gazul într-o altă mașină, folosind o pompă neomologată.

ADVERTISEMENT
Tags: