Life

Adevărul despre moartea celebrei Lisa Marie Presley. Ce rol a avut familia ei și ce document a semnat

Detalii fără precedent ies la suprafață după moartea celebrei Lisa Marie Presley. Ce rol a avut familia acesteia și ce șanse ar fi fost să fie salvată?
14.01.2023 | 17:25
Adevarul despre moartea celebrei Lisa Marie Presley Ce rol a avut familia ei si ce document a semnat
Adevărul despre moartea celebrei Lisa Marie Presley. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lisa Marie Presley s-a stins din viață în noaptea de joi spre vineri. Odată cu moartea sa însă, noi informații au ieșit la suprafață.

Lisa Marie Presley nu a mai fost resuscitată a doua oară

Lisa Marie Presley a suferit un stop cardio respirator când se afla acasă. Aceasta a fost găsită inconștientă la domiciliul ei, însă se părea că medicii au ajuns la timp. Aceștia au resuscitat-o, iar mai apoi i-au administrat adrenalină la spital, iar stare ei s-ar fi îmbunătățit, scria presa străină.

ADVERTISEMENT

Câteva ore mai târziu, mama sa, Priscilla Presley anunța moartea acesteia. Se pare însă că la spital s-au întâmplat și alte lucruri. TMZ notează că în timp ce se afla în unitatea medicală, Lisa Marie Presley a suferit un al doilea stop cardio respirator.

Mai mult de atât, familia acesteia a semnat un ordin DNR, care printre altele, prevedea ca ea să nu mai fie resuscitată.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai scrie că după ce a fost internată joi la spital, Lisa Marie Presley a fost declarată în moarte cerebrală, iar medicii au plasat-o în comă indusă, viața ei fiind susținută de aparate.

În timp ce se afla în moarte cerebrală, aceasta a suferit un al doilea stop cardiac, iar familia nu a mai dorit resuscitarea acesteia, drept urmare, a survenit și decesul.

ADVERTISEMENT

Lisa Marie Presley, găsită inconștientă de menajera ei

Amintim faptul că în cursul zilei de joi, Lisa Marie Presley a fost găsită inconștientă în dormitorul ei, chiar de către menajera sa. Fostul său soț a fost primul care a efectuat manevrele de resuscitare până când medicii au venit.

Danny Keough se întorsese acasă după ce dusese copiii la școală și în niciun caz nu se aștepta să vadă o astfel de scenă.

ADVERTISEMENT

Acum, familia Presley se pregătește de înmormântare. Lisa Marie Presley urmează să fie înmormântată la proprietatea familiei din Tennessee, Graceland, alături de fiul ei, Benjamin Keough, care s-a sinucis în august 2020, la vârsta de 27 de ani, dar și alături tatăl său, Elvis Presley.

Menționăm că Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis Presley. De asemenea, deși mai are încă trei fiice, Riley Keough şi pe gemenele Finley şi Harper Lockwood, aceasta nu depășise deloc pierderea dureroasă a fiului său.

ADVERTISEMENT
Tags: