Fotbal intern

Adi Popa s-a antrenat cu FCSB așa cum a anunțat Fanatik. Foto

13.05.2018 | 13:09
Adi Popa sa antrenat cu FCSB asa cum a anuntat Fanatik Foto

Mijlocașul Adi Popa, aflat sub contract cu echipa engleză Reading, s-a antrenat în această dimineață sub comanda lui Nicolae Dică la FCSB. Gigi Becali își dorește ca jucătorul să revină la formația sa, dar acesta va trebui să-și încheie conturile cu gruparea care s-a salvat în ultimul moment de la retrogradarea din Championship.

Conform sport.ro, Adrian Popa a fost prezent la ședința de pregătire susținută de Nicolae Dică în această dimineață la baza de la Berceni. Jucătorul se află în vacanță după ce și-a încheiat împrumutul la formația Al Taawon din Arabia Saudită.

Adi Popa s-a antrenat cu FCSB, dar nu e decis să revină

Nicolae Dică a declarat într-o conferință de presă că Adi Popa este în vacanță și vrea să se mențină în formă: ”M-a rugat să îl primesc la antrenamente. Este în vacanță și vrea să se mențină în formă. Nu am avut nicio problemă cu asta”.

Gigi Becali îl vrea pe Adi Popa înapoi la formația roș-albastră, așa cum anunțase FANATIK.RO de mai mult timp. Fostul finanțator al celor de la FCSB nu ține cont de forma slabă a ”Motoretei”, întrucât Becali e conștient de valoarea mijlocașului dreapta care a evoluat pentru roș-albaștri în trecut. Cu toate acestea, Gigi va trebui să se consulte cu nepotul său Vasile Geambazi, noul patron al roș-albaștrilor. ”I-am spus că dacă vrea să vină, la noi poate veni oricând. Mie mi-a plăcut de el ca fotbalist. Nu mă interesează că nu a reușit în Anglia, eu știu ce poate la Steaua. Din punctul meu de vedere e bineprimit la noi oricând, trebuie să vorbesc însă cu nepotă-miu”, spunea Becali în urmă cu 10 zile.

Deși s-a antrenat cu FCSB, Adi Popa nu este decis să revină nu era convins sa semneze: ”Am discutat între patru ochi cu domnul Becali, am fost dispus să revin. Becali a vrut să mă ajute, dar am înțeles că îmi va fi greu să joc și nu am putut accepta asta. Steaua are o politică, pe benzi sunt doi jucători de viitor, Coman și Man, iar aceștia trebuie vânduți pentru a aduce profit clubului”, a afirmat Adi Popa.

Fotbalistul a strâns 210 meciuri în tricoul celor de la FCSB, cu 25 de goluri și 45 de pase decisive. Mijlocașul de bandă s-a transferat apoi la Reading, unde a pierdut însă echipa după ce Jaap Stam a fost numit antrenor principal al echipei din Championship. ”Motoreta” are în palmares 3 titluri de campion al României în tricoul roș-albastru.