Life

Adina Alberts a dezvăluit ce plantă te ajută să să ai părul mătăsos: “O cumpărați de la plafar”

Adina Alberts a dezvăluit ce plantă te ajută să să ai părul mătăsos. Aceasta poate fi cumpărată de la plafar. Cum funcționează.
11.12.2023 | 10:55
Adina Alberts a dezvaluit ce planta te ajuta sa sa ai parul matasos O cumparati de la plafar
Adina Alberts a dezvăluit ce plantă te ajută să să ai părul mătăsos. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Adina Alberts a spus ce plantă ne ajută să avem părul mătăsos. Aceasta poate fi cumpărată de la plafar și are efecte nebănuite pentru podoaba capilară!

Adina Alberts a dezvăluit ce plantă te ajută să să ai părul mătăsos

Adina Alberts, cunoscut medic estetician, a spus ce plantă putem cumpăra de la plafar care să ne ajute cu creșterea părului.

ADVERTISEMENT

Este  o combinație între două plante care pot face minuni pentru părul nostru. Mai precis, celebrul medci ne învață să luăm rădăcină de brusture și un pachet de salvie. Acestea două plante pot face minuni pentru părul nostru!

Tot ce avem de făcut este să amestecăm pachetele cu plante și să punem  peste ele o sticlă de alcool medicinal de 500 de mililitri, într-un borcan.

ADVERTISEMENT

Această compoziție trebuie lăsată la macerat o perioadă lungă. După ce au trecut cel puțin două săptămâni, atunci putem folosi combinația pe păr.

„Prima combinație este dintre o rădăcină de brusture, pe care o cumpărați de la plafar, un pachet de salvie, la fel. Plantă uscată pe care o cumpărați de la plafar și o sticlă de alcool medicinal de 500 de mililitri.

ADVERTISEMENT

După care trebuie să luați un borcan unde puneți ambele pachete cu plante, amestecați și adăugați alcool medicinal până se umple borcanul. Trebuie lăsat la macerat cel puțin 15 – 20 de zile”, a spus Adina Alberts în podcastul său.

Cum putem folosi acest tratament din plante

Adina Alberts spune că putem folosi acest tratament din plante pentru păr doar o dată pe săptămână, sau chiar la 14 zile. Măsăm intens rădăcina firului de păr cu lichidul rezultat.

ADVERTISEMENT

După ceva timp deja o să vedem o îmbunătățire a părului. Nu doar că va fi mai mătăsos, dar vor începe să crească și fire noi!

„După care produsul format o să îl folosiți o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a masa intens rădăcina firului de păr. Veți observa că după foarte puțin timp o să apară fire de păr fin și mic”, a spus Adina Alberts.

ADVERTISEMENT
Tags: