Life

Sărbători în doliu pentru Adina Alberts, după ce tatăl său a murit: „Voi rămâne pentru totdeauna cu un mare gol în suflet!”

Adina Alberts este în doliu. Tatăl medicului estetician s-a stins din viață pe 8 decembrie. În ultima perioadă, bărbatul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.
10.12.2022 | 14:43
Sarbatori in doliu pentru Adina Alberts dupa ce tatal sau a murit Voi ramane pentru totdeauna cu un mare gol in suflet
Tatăl Adinei Alberts a murit. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adina Alberts trece printr-o perioadă grea. Tatăl său a încetat din viață pe 8 decembrie, după o îndelungată luptă cu boala.

 Adina Alberts, în doliu. Tatăl său a murit

Sărbătorile de anul acesta vor fi mai triste pentru soția lui Viorel Cataramă. Adina Alberts și-a pierdut tatăl pe 8 decembrie și a făcut anunțul trist printr-un mesaj emoționant publicat pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Celebrul medic a mărturisit că era conștientă că acest moment va veni mai devreme sau mai târziu, dar că nu era pregătită.

„Știam că va veni momentul…Am încercat mereu să mă pregătesc pentru acest moment. Tot nepregătită sunt. Și voi rămâne pentru totdeauna cu un mare gol în suflet!

ADVERTISEMENT

Drum bun printre îngeri, tăticul meu drag…Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Adina Alberts în mediul online.

Tatăl medicului estetician era cunoscut ca având mai multe probleme de sănătate. În urmă cu aproximativ o lună, el a fost infectat cu Covid-19, ceea ce i-a înrăutățit situația medicală.

ADVERTISEMENT

Totodată, până să ajungă la vârsta de 45 de ani, bărbatul obișnuia să fumeze în jur de trei pachete de pachete de țigări pe zi, iar asta și-a pus amprenta în mod negativ asupra corpului, scrie destepte.ro. 

Adina Aberts și-a rugat urmăritorii să se roage pentru tatăl său

În urmă cu aproape două luni, Adina Alberts le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online că trece prin clipe grele. La momentul respectiv, tatăl său suferise trei accidente vasculare cerebrale tranzitorii și fusese diagnosticat cu fibrilație atrială cronică.

ADVERTISEMENT

Atunci, medicul estetician care a dat în judecată o firmă de măști medicale i-a rugat pe toți cei care o îndrăgesc să se roage pentru părintele său, puterea divină fiind ultima sa speranță.

Cu toate acestea, după ani de luptă cu boala, corpul bărbatului a cedat, iar vedeta încearcă acum să-și adune puterile pentru  a putea accepta pierderea suferită.

ADVERTISEMENT