Life

Adrian Enache a dezvăluit cum o va chema pe nepoata sa: “Este un nume extrem de frumos și sfânt”

Adrian Enache a dezvăluit ce nume va avea nepoata sa. Cântărețul este fericit cu alegerea făcută de Diana Enache și partenerul ei.
15.08.2023 | 11:10
Adrian Enache a dezvaluit cum o va chema pe nepoata sa Este un nume extrem de frumos si sfant
Adrian Enache a dezvăluit cum o va chema pe fiica Dianei Enache. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Enache a dezvăluit cum se va numi nepoata sa, fiica Dianei Enache și a partenerului său. Tânăra va deveni mamă peste două luni, iar bebelușul este mult așteptat în familie.

Cum o va chema pe nepoata lui Adrian Enache. Numele sfânt ales de Diana Enache și partenerul ei

De când Diana Enache a rămas însărcinată, în familia acesteia este mare fericire. Adrian Enache este încântat că va deveni bunic și că fiica sa va avea o fetiță, care se va naște peste numai câteva luni.

ADVERTISEMENT

Diana Enache și Ionuț Vîntu, partenerul ei, au ales deja numele fiicei lor, care a fost dezvăluit de Adrian Enache. Cântărețul este mulțumit de alegerea celor doi, deoarece îi place foarte mult numele.

Unul dintre prenumele nepoatei artistului va fi Maria, iar Arian Enache îl consideră un nume frumos, cântat în multe melodii. Artistul încă nu știe care este al doilea prenume pe care fiica lui și partenerul ei l-au ales pentru fetiță.

ADVERTISEMENT

“Cred că Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a declarat Adrian Enache la Antena Stars.

Ce a spus Diana Enache după ce s-a aflat că este însărcinată

După ce a fost surprinsă în public cu burtica de gravidă, Diana Enache nu a făcut declarații despre sarcină. Vedeta nu a oferit informații despre acest subiect, spunând că toată lumea va afla atunci când trebuie.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Adrian Enache, care trăiește, de ceva timp, o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Vîntu, a ales să păstreze discreția în legătură cu sarcina.

“Nu declar nimic, toată lumea sună, nu am nimic de declarat. Nu declar nimic momentan, aflați voi la momentul potrivit”, a declarat Diana Enache pentru spynews.ro, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

În schimb, Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat sarcina și s-a declarat fericit de această veste, care este o mare bucurie în familia lor. La rândul său, Adrian Enache nu a comentat despre sarcină la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT