Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, avertisment dur dacă FC U Craiova 1948 pierde la „masa verde” cu Sepsi: „Le fac plângere penală! Cu mine nu se joacă!”. Video Exclusiv

Adrian Mititelu e gata de război dacă va pierde la „masa verde” meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și amenință cu procese care pot opri play-off-ul din SuperLiga.
14.02.2023 | 23:00
Adrian Mititelu avertisment dur daca FC U Craiova 1948 pierde la masa verde cu Sepsi Le fac plangere penala Cu mine nu se joaca Video Exclusiv
Adrian Mititelu îi amenință cu pușcărie pe cei din Comisia de Disciplină a FRF, pentru abuz în serviciu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia documentului oficial care aruncă în aer scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova, iar Adrian Mititelu pune o presiune uriașă pe membrii Comisiei de Disciplină a FRF.

Adrian Mititelu, dispus să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate: „Le fac plângere penală! Cu mine nu se joacă!”

Adrian Mititelu și-a pregătit „planul B” la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI dacă FC U Craiova 1948 va pierde la „masa verde” meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Sunt foarte preocupați de această decizie, pentru că eu sunt convins că noi vom răsturna această soluție, dar una e să mergi cu handicapul de șapte puncte și cu speranța că poate-poate, și alta e să rămâi la patru puncte”.

ADVERTISEMENT

Patronul Craiovei face acuzații extrem de grave înainte de aflarea verdictului comisiei și nu se va rezuma să meargă doar la TAS pentru a-și face dreptate în cazul unei decizii nefavorabile: „Eu vă spun o chestiune: ăsta e abuz în serviciu! Dacă membrii comisiei hotărăsc să pierdem acest meci la masa verde, eu vă spun că le fac și plângere penală! Cu mine nu se joacă!”.

VIDEO MAI JOS: 

Adrian Mititelu e convins că echipa sa nu este responsabilă în niciun fel pentru ce s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe, iar responsabilitatea cade 100% pe umerii gazdelor: „Deci dacă ei mâine… pentru că n-au nicio acoperire legală! Faptul că vine un nebun și scrie în regulament o frază care combate… cum să răspund eu dacă n-am nicio obligație, nici competență legală să răspund acolo?! ”. 

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu: „Ăsta e abuz în serviciu! Nu ai cum să hotărăști împotriva legii”

Adrian Mititelu e gata de război și e dispus să facă orice pentru a-și face dreptate: „Nici nu sunt pomenit eu în treaba aia acolo! Să îmi spui mie că pierd cu 3-0? Deci le fac plângere penală a doua zi la comisie, cu orice consecințe! Repet, pentru că ăsta e abuz în serviciu! Nu ai cum să hotărăști împotriva legii.

Adică o să vedeți și dumneavoastră că nu bat câmpii. O să citiți ce obligații aveam noi și ce obligații aveau cei de la Sepsi”, a amenințat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu dinamitează scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „1000% este vina organizatorilor!”

Adrian Mititelu invocă în această speță Planul de acțiune pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță de la Arena Sepsi OSK și în care se arată care sunt atribuțiile ce intră în sarcina personalului de ordine și siguranță angajat de clubul organizator.

„Acest document demonstrează foarte clar, fără putință de tăgadă, că noi avem zero responsabilitate. Și toate obligațiile, inclusiv ceea ce se scandează pe stadion aparține exclusiv organizatorilor. Nu există loc de interpretare.

ADVERTISEMENT

E un document oficial care face parte din mai multe documente care conțin desfășurarea acestei partide. E un document care stă la baza organizării acestui joc. Este 1000% sarcina exclusivă a organizatorului cu privire la orice se întâmplă pe stadion, inclusiv scandările fanilor.

Adrian Mititelu: „Acest document va crea o breșă între regulamente și lege”

Acest document va crea o breșă între regulamente și lege și va face ca FRF să modifice în scurt timp regulamentul pentru că are chestii care contravin grav cu legea și ceea ce e o aberație. Există o vădită contradicție între lege și regulament. Ar trebui să se constate acest lucru în mod oficial și să se decidă la nivel de Comitet Executiv ca acest meci să se rejoace, pentru ca toate lucrurile să intre pe un făgaș normal, iar pe viitor să nu se mai întâmple asemenea lucruri.

Nici să se mai întâmple asemenea scandări și lucruri care dăunează relațiilor între oameni, dar nici abuzuri, nebunii, ca echipa care au o formă mai slabă să pândească un moment că unii suporteri scandează nu știu ce și hai să fugim și noi de pe teren să câștigăm cu 3-0”, a mai spus Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care te pune la curent cu toate exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT