Sport

Adrian Mititelu jr., amenințări pentru Mihai Rotaru: „O să primească nota de plată. Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă”

Disputa celor două echipe ale Craiovei trece la nivelul următor. Adrian Mititelu jr. îl amenință pe Mihai Rotaru: „Karma și Dumnezeu o să-i bată la ușă”.
25.09.2021 | 13:11
Adrian Mititelu jr amenintari pentru Mihai Rotaru O sa primeasca nota de plata Karma si Dumnezeu o sa ii bata la usa
Adrian Mititelu jr. și Mihai Rotaru declanșează războiul înaintea derby-ului Craiovei. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu doar o săptămână înaintea meciului direct, finanțatorii celor două echipe ale Craiovei declanșează războiul declarațiilor. Scos din minți de afirmațiile lui Mihai Rotaru, care a proclamat victoria Universității în privința suporterilor atrași pe stadion, Adrian Mititelu jr. recurge la amenințări.

7 ani s-au distrat singuri prin Craiova și prin Liga I, dar s-a terminat. Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând”, susține tânărul în mâinile căruia se află destinele nou-promovatei FC U Craiova 1948 până la eliberarea tatălui său, condamnat pentru evaziune fiscală.

ADVERTISEMENT

Partida FCU Craiova – CSU Craiova – contând pentru etapa cu numărul 11 a Ligii 1 – se dispută duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00, pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova. Până atunci, Bancu și compania vor da piept cu Dinamo, în vreme ce elevii lui Adrian Mutu se vor deplasa la Botoșani.

Se ascut săbiile înaintea derby-ului Craiovei. Adrian Mititelu jr. îl amenință pe Mihai Rotaru

Țin să îi reamintesc lui Rotaru că aici nu suntem la ANRP (n.r. Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților), unde își supraestima despăgubirile prin dosare, ci suntem la fotbal. Să își potolească prostul obicei de a supraestima numărul spectatorilor care vin la CSU!

ADVERTISEMENT

A vândut 6.000 de abonamente cu 20 de lei. La meciul lor cu Sepsi nu au fost 10.000 de oameni, cum nici la meciul nostru cu Steaua nu au fost 6.000. Am avut 8.000 de spectatori la meciul cu Steaua, cu tot cu loje.

Deocamdată, media de spectatori ne este favorabilă. Suntem peste ei! Linia se va trage la sfârșitul sezonului, nu după 9 etape. 7 ani s-au distrat singuri prin Craiova și prin Liga I, dar s-a terminat.

ADVERTISEMENT

 Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând. Nota de plată pentru răul făcut familiei mele și suporterilor echipei Universitatea Craiova o să o primească când îi va fi lumea mai dragă. Îi propun să își mai facă o asociație – Asociația Pentru Protecția Numărului de Spectatori”, a declarat Adrian Mititelu jr. pentru gsp.ro.

Rotaru e convins că echipa sa are cei mai mulți suporteri: „S-a spulberat acest mit”

Cu doar câteva ore în urmă, Mihai Rotaru dădea asigurări că meciul de săptămâna viitoare nu are o semnificație aparte și își proclama echipa drept câștigătoare a „războiului” pentru suporteri. „Nu e un meci de orgoliu cu cealalaltă Craiova. S-a văzut că s-a tras o linie.

ADVERTISEMENT

Am jucat cu Sepsi luni și am avut 10.000 de spectatori, la ora 21, iar ceilalți, cu FCSB-ul la ora 20, cu 5500 – 6000 de spectatori. De-asta spuneam că îmi doresc să vină în Liga 1, pentru a se spulbera acest mit, cu suporteri mai mulți sau mai puțini.

Fără discuții, noi ne batem la titlu! Realistic vorbind, anul trecut aveam 8 puncte în față după 10 etape, anul ăsta suntem pe locul 9 după 9 etape, cu 12 puncte.

La 11 puncte distanță. Deci dacă recuperăm 3 puncte, rămân 4 puncte între noi și liderul Ligii 1”, a spus finanțatorul grupării antrenate de Laurențiu Reghecampf, conform Prosport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Dinamo: 1,98 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT