Sport

Adrian Mititelu, uluit de condițiile puse de Șumudică: „E greu cu el”

Adrian Mititelu negociază cu Marius Șumudică, însă antrenorul pune niște condiții dure pentru a veni antrenor la FC U Craiova 1948.
21.08.2023 | 20:35
Adrian Mititelu uluit de conditiile puse de Sumudica E greu cu el
Adrian Mititelu recunoaște că sunt șanse minime ca Marius Șumudică să ajungă la FC U Craiova 1948: Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu caută antrenor după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică, iar Marius Șumudică e principala țintă. Ultima oară la CFR Cluj în SuperLiga, rapidistul joacă tare în negocierile cu FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, mesaj clar pentru Marius Șumudică: „Cine vine la Craiova trebuie să accepte staff-ul meu”

Adrian Mititelu are șanse minime să ajungă la un acord cu Marius Șumudică și i-a transmis un mesaj clar antrenorului: „Cine vine la Craiova trebuie să accepte staff-ul meu, antrenor de portari, preparator fizic, nu renunț la ei pentru nimic în lume! Asta nu înseamnă că nu sunt dispus să fac o excepție, să le dau concediu oamenilor mei, dar trebuie să fie motive foarte întemeiate să iau această decizie”.

ADVERTISEMENT

Patronul lui FC U Craiova 1948 nu crede nici el că îl poate convinge pe „Șumi” să vină în Bănie: „E greu cu Șumudică. Are condiții foarte grele pentru noi, cred că sunt imposibile. Nu e vorba de întărirea lotului, pentru că nu e treaba antrenorului întărirea lotului.

âLotul nostru e destul de bun. Orice lot are nevoie de îmbunătățiri, și eu caut un fundaș central pe care încă nu l-am găsit. Sper totuși să reușesc cât de curând”, a mai spus Mititelu, la Pro Sport.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu îi cere lui Marius Șumudică o clasare în primele șase: „Avem un lot destul de bun”

Adrian Mititelu Jr. a negociat personal cu Șumudică: „Pentru obiectivul propus, primele șase, avem un lot destul de bun. Șumudică a vorbit cu fiul meu, dar asta nu a fost o condiție. El, din contră, a apreciat lotul nostru. 

Nu știu când voi numi antrenor. La ora asta e o stare de indecizie totală. Nu mai știu ce să fac și cum să fac. N-am nici inspirație. Oricum, cu Șumudică sunt lucrurile foarte greu de realizat”.

ADVERTISEMENT

Dorit și de FCSB, Mititelu lasă de înțeles că Gigi Becali ar putea fi unul dintre puținii patroni care ar putea să îi facă „poftele” lui Șumudică: „Condițiile pe care i le-a trimis fiului meu acum sunt practic imposibile. Nu e frumos să detaliez, dar atât vă spun, că sunt imposibile. Probabil doar o echipă sau două din România și le-ar permite!”.

Adrian Mititelu a vorbit și de duelul cu Rapid: „Vineri e un meci greu, e un adversar redutabil. Ieri chiar m-a speriat cât de bine au jucat. Pe cuvânt de onoare, vă spun sincer!”.

ADVERTISEMENT

Deși fanii se așteaptă ca prietenul lui Mititelu să se întoarcă pe Oblemenco pentru 11-a oară, olteanul dă asigurări: „Nicolo Napoli nu [e o variantă]. Sper să-și găsească angajament la o altă echipă din România. E un subiect închis și așa va rămâne”. 

ADVERTISEMENT