Sport

Nicolae Dică, dat afară de la FC U Craiova! Adrian Mititelu l-a “executat”

Nicolae Dică a fost dat afară de la FC U Craiova, imediat după eșecul cu 3-4 de pe terenul Petrolului Ploiești. Adrian Mititelu anunțase după meci că nu este mulțumit de cum arată echipa.
19.08.2023 | 11:46
Nicolae Dica dat afara de la FC U Craiova Adrian Mititelu la executat
Nicolae Dică, pe banca celor de la FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a rezistat doar cinci etape la FC U Craiova. Eșecul împotriva Petrolului, scor 3-4, din SuperLiga, i-a fost fatal antrenorului, care a fost înlocuit de Adrian Mititelu.

Nicolae Dică, dat afară de la FC U Craiova!

Clubul a anunțat despărțirea printr-un comunicat scurt pe canalele oficiale: “Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare.

ADVERTISEMENT

Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul celor de la FC U Craiova 1948. Astfel, după doar o lună, Nicolae Dică este out de la echipă.

Doi antrenori, executaţi de Mititelu în acest debut de sezon!

Este al doilea antrenor care pleacă de la FC U Craiova în acest debut de sezon. În vară a fost numit lusitanul Joao Janeiro, în locul lui Nicolo Napoli. Portughezul nu a apucat să debuteze şi a plecat după doar două săptămâni.

ADVERTISEMENT

În prima etapă, echipa a fost pregătită de Florin Drăgan şi Dan Vasilică. După înfrângerea cu 1-3 în faţa celor de la FCSB, Adrian Mititelu l-a angajat pe Nicolae Dică, cel care a rezistat doar cinci etape.

“Am luat multe goluri. Mai multe să spună Dică”

După trei înfrângeri şi două eşecuri, Nicolae Dică a fost înlocuit. Iar semnalul l-a dat Adrian Mititelu după meci, când a pus tunurile pe antrenor:

ADVERTISEMENT

„A fost un meci frumos pentru cei de la Ploiești. Suntem la a 4-a înfrângere, am luat multe goluri. Mai multe să spună Dică. S-a văzut la TV, trageți concluziile. Aveam alte așteptări de la echipă.

Nu s-au diminuat prea mult șansele la play-off, dar trece timpul. Arătăm bine, dar suntem naivi în apărare. Sunt puțin supărat, vedeam altfel jocul ăsta. Dar, mă rog, nu mai contează”, a spus Mititelu.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică lasă FC U Craiova pe locul 9 după primele şase etape, în care au acumulat şase puncte. Oltenii pot coborâ vertiginos în clasament, în funcţie de celelalte rezultate ale etapei.

ADVERTISEMENT