Sport

Gigi Becali pregăteşte terenul pentru Şumudică! Cei doi au discutat în secret peste o oră. MM nu-l vrea pe Şumi, vestiarul da. Exclusiv

Culise explozive: Gigi Becali tatonează "lovitura anului". Şumudică a recunoscut discuţia pentru FANATIK, dar susține că, momentan, n-a primit nicio ofertă oficială de la FCSB.
20.08.2023 | 00:45
Gigi Becali pregateste terenul pentru Sumudica Cei doi au discutat in secret peste o ora MM nul vrea pe Sumi vestiarul da Exclusiv
Marius Şumudică şi Gigi Becali. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost un Jihad la Palat după eliminarea FCSB-ului în turul trei preliminar din Conference League. Gigi Becali a pus tunurile pe staff-ul tehnic după înfrângerea cu Nordsjaelland, fiind foarte nemulţumit de modul în care este pregătită echipa.

Gigi Becali pregăteşte terenul pentru Şumudică! Meme Stoica nu îl vrea pe Şumi

FANATIK a aflat că Gigi Becali a început să se gândească tot mai serios la Marius Şumudică, pe care l-ar vrea antrenor la FCSB. În schimb, managerul general Mihai Stoica se opune categoric acestei mutări. Şumi a mai fost pe lista lui Becali pentru preluarea echipei şi în trecut, iar acum este în vizorul lui Becali a patra oară.

ADVERTISEMENT

La a treia încercare, Şumudică şi Becali s-au înţeles pentru preluarea echipei. Patronul FCSB l-a sunat de faţă cu antrenorul pe Mihai Stoica pentru a-l anunţa, dar managerul i-a transmis lui Becali să nu se grăbească, moment în care Şumi a făcut un pas înapoi. Nici de această dată, Mihai Stoica nu îl vrea pe Şumudică la FCSB, dar Gigi Becali este tot mai convins că îi trebuie un antrenor pentru a lua campionatul.

Discuţie de peste o oră cu Marius Şumudică! Îi oferă cel mai mare salariu din SuperLiga

FANATIK a aflat că Gigi Becali şi Marius Şumudică au avut o discuţie telefonică de peste o oră, în cursul zilei de vineri. Patronul FCSB l-a tatonat pe Şumi şi îşi pregăteşte terenul pentru a-l oferta pe antrenor. Vor conta şi rezultatele din următoarele meciuri, dar este posibil să fie instalat în câteva zile dacă roş-albaştrii nu vor câştiga cu Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, patronul FCSB îi pregăteşte lui Şumudică cel mai mare salariu din SuperLiga, 480.000 de euro pe an pentru el şi staff-ul tehnic, adică 40.000 de euro lunar. Becali îl place mult pe antrenorul Şumi, fiind la a patra încercare de a-l numi la echipă.

Şumudică recunoaşte discuţiile: “Am vorbit cu Gigi Becali la telefon mai multe”

În acest moment, atmosfera de la echipă este foarte proastă, mai ales având în vedere ultimele evenimente după eliminarea din Conference League. Chiar dacă Mihai Pintilii s-a răzgândit şi nu mai pleacă, vestiarul stă pe un butoi cu pulbere înaintea meciului cu Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Marius Şumudică a recunoscut discuţiile cu Gigi Becali, dar susţine că pentru moment nu a primit nicio ofertă de la FCSB: “Da, am vorbit cu Gigi Becali la telefon mai multe. Dar în niciun caz nu s-a pus problema să-mi se facă o ofertă oficială din partea FCSB. 

Eu sunt antrenor profesionist după cum am mai spus, dacă am o ofertă pot să iau în calcul orice fel de ofertă, chiar dacă vine din Arabia, din Turcia sau chiar de la FCSB. Dar Gigi Becali nu mi-a propus oficial să preiau echipa. 

ADVERTISEMENT

Am discutat alte chestiuni care au mai puţină legătură cu fotbalul şi care, bineînţeles, sunt lucrurile noastre private, pe care nu pot să le dezvălui”, a spus Şumudică pentru FANATIK.

Din informaţiile noastre, Gigi Becali este furios şi pe faptul că Pintilii şi Charalambous au îndrăznit să îl combată în momentul în care a cerut ca jucătorii să se antreneze suplimentar, iar lucrurile s-ar putea precipita în cazul unui rezultat nefast cu Poli Iaşi.

“Rapidistul Şumudică a murit! Iau în calcul orice ofertă din ţară”

Marius Şumudică a fost refuzat pe banca Rapidului în această vară, când a fost numit Cristiano Bergodi, în ciuda faptului că Şumi şi-a dorit foarte mult să preia echipa giuleşteană, fiind dezamăgit de alegerea celor din conducere:

“O să vedeți. Rapidistul Șumudică a murit. O să vedeți ce decizii o să iau. Acum există antrenorul Șumudică, profesionistul, care a pus pe primul plan fotbalul înaintea familiei și a greșit. Voi lua în calcul orice ofertă din țară”, a “tunat” Şumudică după numirea lui Bergodi.

Deşi are punctaj maxim după patru etape din SuperLiga, atmosfera din vestiarul celor de la FCSB este foarte proastă după eliminarea din Conference League. Iar un eventual pas greşit cu Poli Iaşi ar turna gaz pe foc, Gigi Becali fiind din ce în ce mai convins că Marius Şumudică ar fi soluţia cea mai bună pentru FCSB.

  • 52 de ani are Marius Şumudică
  • 1 înfrângere a suferit FCSB în acest sezon

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT