Fotbal intern

Oficial! FCU Craiova – U Cluj se joacă pe “Ion Oblemenco”! Prețurile biletelor

16.09.2019 | 19:39
Oficial FCU Craiova  U Cluj se joaca pe Ion Oblemenco Preturile biletelor

Finanțatorul clubului FC U Craiova, Adrian Mititelu, vrea ca formația sa să joace pe stadionul Ion Oblemenco meciul din 16-imile de finală ale Cupei României. În această fază a competiției, echipa din Liga 3 va da piept cu Universitatea Cluj, care evoluează în Liga 2, iar în sezonul trecut a pierdut barajul pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.


UPDATE, 16 septembrie, ora 19:40 / FCU Craiova a anunțat prețurile biletelor pentru partida cu Universitatea Cluj din 16-imile de finală ale Cupei României. Astfel, la peluza sud și la tribuna a doua un tichet va costa 10 lei, la tribuna întâi va fi 15 lei, în timp ce la tribuna zero va fi 20 de lei.


UPDATE, 13 septembrie, ora 15:39 / Autoritățile orașului Craiova au răspuns favorabil cererii făcute de Adrioan Mititelu ca echipa FC U Craiova să joace pe stadionul Ion Oblemenco meciul cu Universitatea Cluj din 16-imile de finală alșe Cupei României. Pentru a putea juca pe cea mai mare arenă din oraș, clubul din Liga 3 va trebui să achite o taxă de 45.000 de lei (aproximativ 10.000 de euro). Iată răspunsul complet oferit de Primăria Municipiului Craiova.


Update, 12 septembrie, ora 17:07 / Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, formație calificată în 16-imile de finală ale Cupei României, a înaintat către oficialitățile din Craiova o cerere oficială prin care solicită ca meciul FC U Craiova – U Cluj să se dispute pe arena ”Ion Oblemenco”. Iată cererea care va ajunge pe masa primarului Craiovei, Mihail Genoiu:

Prin prezenta, vă solicităm să aprobați desfășurarea de către subscrisa a meciului de fotbal din cadrul șaisprezecimilor Cupei României la fotbal, programat de către Federația Română de Fotbal între echipele FC U Craiova și U Cluj. Meciul va avea loc în una din zilele 24, 25 sau 26 septembrie 2019 și se va disputa în nocturnă. Ulterior acordului dvs. vă vom anunța de îndată data și ora desfășurării partidei.

Adrian Mititelu vrea ca FC U Craiova să joace pe Ion Oblemenco în Cupa României:
Adrian Mititelu vrea ca FC U Craiova să joace pe Ion Oblemenco în Cupa României. Sursa foto: Facebook.com

Adrian Mititelu vrea ca FC U Craiova să joace pe Ion Oblemenco în Cupa României: ”Ne așteptăm la o peluză plină”

”U Craiova – U Cluj, un meci de tradiție între două echipe demne! Vrem să jucam pe Oblemenco! Nu ne pot refuza de data asta! Ne dorim să jucăm acolo. Mâine dimineață formulăm cererea. Decizia Consiliului Local spune că avem dreptul din această fază a competiției”, a fost anunțul făcut de Adrian Mititelu despre dorința ca FC U Craiova să joace pe Ion Oblemenco în Cupa României.

”Va fi un spectacol frumos. Se dau deja telefoane ca suporterii să se adune în număr mare. U Cluj – U Craiova e un afiș frumos, cu tradiție. E un adversar accesibil. Atractiv. Ne dorim să trecem mai departe. Ne așteptăm la o peluză plină. Un spectacol în tribună și sperăm și pe teren”, a mai spus finanțatorul clubului din Liga 3.

Adrian Mititelu, finanțatorul echipei FC U Craiova

”Suntem dispuși să le oferim întreaga asistență”

Președintele clubului Universitatea Craiova din Casa Pariurilor Liga 1, Sorin Cârțu, s-a declarat e acord ca echipa lui Adrian Mititelu să joace pe Ion Oblemenco în meciul cu Universitatea Cluj: ”Noi, oricum nu puteam să jucăm pe teren propriu cu nimeni, în această fază a competiției, decât dacă își doreau adversarii. Iar FC Universitatea 1948, a lui Mititelu, poate juca pe noul stadion! În contractul aflat la Primărie, se stipulează faptul că de acum, din 16-imi, echipa poate juca”.

”Noi suntem dispuși să le oferim întreaga asistență sau să-i ajutam cu tot, cu tabela, tot ce le trebuie. În plus, e un bun prilej acum, mai ales că va veni U Cluj, echipă cu ștaif și cu CV bun în fotbal românesc, de a-ți strânge suporterii la stadion. Să vedem stadionul plin, pentru ca este un prilej bun de a-și manifesta simpatia si dragostea față de FC U. Să vedem câți suporteri au”, a mai spus Cârțu la emisiunea Digi Sport Matinal.

Partidele din 16-imile de finală ale Cupei României se vor disputa în perioada 24 – 26 septembrie, cu începere de la ora 16:30, cu excepţia jocurilor televizate. Mai mult, meciurile din această fază a competiţiei vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.