Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu a răbufnit la adresa lui Tachtsidis în direct la Fanatik SuperLiga: ”Obrăznicia vine când nu ai minte. Eu am goluri câte meciuri are el în Italia”

Adrian Mutu i-a răspuns lui Panagiotis Tachtsidis, după ce acesta l-a atacat pe fostul tehnician al lui CFR Cluj la finalul partidei cu Universitatea Craiova.
29.04.2024 | 00:04
Adrian Mutu a rabufnit la adresa lui Tachtsidis in direct la Fanatik SuperLiga Obraznicia vine cand nu ai minte Eu am goluri cate meciuri are el in Italia
Adrian Mutu a răbufnit la adresa lui Tachtsidis în direct la Fanatik SuperLiga. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La finalul partidei câștigate de CFR Cluj pe terenul Universității Craiova, scor 1-0, în etapa cu numărul 6 a play-off-ului, Panagiotis Tachtsidis l-a atacat virulent pe Adrian Mutu.

Adrian Mutu i-a răspuns lui Panagiotis Tachtsidis la Fanatik SuperLiga

Grecul a spus despre fostul antrenor al ardelenilor că ”nu are caracter”, având în vedere că tehnicianul a demisionat după înfrângerea suferită de CFR Cluj în fața Corvinului Hunedoara, scor 4-0, în Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu nu i-a rămas dator lui Tachtsidis și a vorbit despre ieșirea acestuia în direct la FANATIK SUPERLIGA. ”Briliantul” consideră că fotbalistul nu are o viață extrasportivă echilibrată și, din această cauză, face anumite greșeli.

”Cât timp am fost eu acolo, nu am auzit ca el să facă probleme în afara terenului. Într-adevăr am auzit înainte. Aceste ieșiri necontrolate, și nu mă refer neapărat legate de mine, cartonașul și suspendarea luate de pe margine, denotă că nu are o stabilitate emoțională și o viață extrasportivă prea bună.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu: ”Eu am goluri Italia câte meciuri are Tachtsidis acolo”

De aia eu cred că a fost obraznic și a vorbit mintea fără el. Știu că mi-a spus că nu am caracter, nu stau eu să mă caracterizeze Tachtsidis. M-a deranjat când mi-a zis ‘this guy’. Gândește-te că eu am goluri câte meciuri are el în Italia.

Îmi aduc aminte și când am ajuns mister în sus, mister în jos, ‘Il Fenomeno’. Obrăznicia vine când nu ai minte. Unui om fără minte preferi să nu îi dai replica pentru că te trezești în discuții. Cam asta e problema. De multe ori prefer să tac.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, se vede că are o viață extrasportivă tumultoasă. E vina clubului. Pentru mine e un act de indisciplină. Sunt și eu o legendă a fotbalului, am scris și pagini de istorie, sunt încă, împreună cu Gică Hagi, golgheterul all time al naționalei. Trebuia sancționat”, a declarat Adrian Mutu, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Mutu, invitatul lui Karagounis în Grecia: ”O să îi trimit și o poză lui Tachtsidis să vadă și el doi fotbaliști”

Adrian Mutu a mai declarat că a primit o invitație din partea lui Giorgos Karagounis, legenda naționalei Greciei, și l-a ”înțepat” pe Tachtsidis transmitându-i că îi va trimite o poză împreună cu acesta.

ADVERTISEMENT

”Nu numai faptul că nu ai voie să vorbești așa despre legendele țării în care joci, dar și faptul că am fost antrenorul lui. Apropo de Giorgos Karagounis, pe 2 iunie sunt invitat de el în Grecia. Poate o să îi trimit și o poză lui Tachtsidis să vadă și el doi fotbaliști. Chiar sunt curios dacă îl cunoaște.

E vina CFR-ului pentru faptul că l-au acoperit și i-au permis și încă îi permit. Eu am vorbit cu Neluțu Varga și nu știe. El greșește dacă crede vreodată că eu am aruncat pe el această înfrângere, pentru că luase roșu.

L-am criticat pentru că la experiența lui nu trebuia să facă acest lucru. Am discutat și înainte. După acel 4-0, ca să poți să continui într-o echipă ca a CFR-ului, trebuie să iei niște decizii importante.

Una dintre deciziile mele era să scot afară din lot anumiți jucători, printre care și Tachtsidis. Trebuia să fie un șoc, ori să plec eu ori să tai în carne vie”, a mai adăugat Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama...
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Cele mai frumoase femei. O zodie le întrece pe toate
Cele mai frumoase femei. O zodie le întrece pe toate
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie