Sport

Panagiotis Tachtsidis, atac frontal la Adi Mutu după U Craiova – CFR Cluj 0-1: ”Nu are caracter”. Și-a anunțat plecarea

Panagiotis Tachtsidis a dat pasa de gol în meciul U Craiova - CFR Cluj 0-1, iar apoi a lansat un atac virulent la adresa lui Adi Mutu.
26.04.2024 | 00:37
Panagiotis Tachtsidis atac frontal la Adi Mutu dupa U Craiova  CFR Cluj 01 Nu are caracter Sia anuntat plecarea
Panagiotis Tachtsidis a dat pasa de gol în meciul U Craiova - CFR Cluj 0-1, iar apoi a lansat un atac virulent la adresa lui Adi Mutu. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Formația din Gruia s-a impus la limită, scor 1-0, în Bănie. În urma acestei victorii, CFR i-a egalat la puncte pe olteni și cu 4 runde înainte de finalul sezonului sunt la o lungime în spatele Farului, ocupanta poziției secunde.

Adi Mutu, pus la zid de Panagiotis Tachtsidis după U Craiova – CFR Cluj 0-1

Deranjat de criticile care i-au fost aduse pentru un cartonaș roșu încasat la eșecul în fața Corvinului din Cupa României Betano, Panagiotis Tachtsidis a explodat la finalul întâlnirii U Craiova – CFR Cluj 0-1, din etapa a 6-a a play-off-ului din SuperLiga, și l-a atacat virulent pe Adi Mutu.

ADVERTISEMENT

”Să fiu sincer, cred că meritam victoria și cred că meritam cele 3 puncte. Văd că se vorbește mult despre mine, nu știu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece știu cum este în fotbal.

S-a văzut calitatea mea în teren, știu că sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicații celor care m-au criticat după acel cartonaș roșu, știu că am făcut o greșeală mare.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce a spus despre mine acest tip (n.r. – Adi Mutu), nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 0-4, a lăsat echipa și a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze. Când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupți alături de echipă, nu să pleci.

Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă. Toți au spus că sunt terminat, că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci și le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a spus Tachtsidis.

ADVERTISEMENT

Clujenii pun presiune pe Edi Iordănescu

După succesul din Bănie, atacantul Daniel Bîrligea, autorul singurului gol, și portarul Răzvan Sava, care a avut câteva parade miraculoase, nu au ascuns faptul că vor să prindă lotul naționalei pentru Euro 2024.

”Un duel, mai mult zis o luptă frumoasă. Ne-am dorit fiecare echipă cele 3 puncte. Bine că le-am luat noi. Este o luptă între 3-4 echipe (n.r. – pentru locul 2). Va fi frumos pentru că suntem aproape una de alta și fiecare joc e o finală.

ADVERTISEMENT

Este foarte importantă victoria, sunt 3 puncte luate unei echipe interesate de locul doi. Nu numai eu sau Louis Munteanu vrem să fim acolo (n.r. – la Euro 2024), mai sunt și alții. Eu o să dau totul până la final. Sper să fac rezultate cu echipa”, a declarat Bîrligea.

”Nu știu cum am scos la acea fază din finalul partidei. L-am felicitat pe Bîrligea, a intrat cu spirit. Toți care au intrat au făcut-o bine. Este o luptă foarte grea, dar încercăm să facem cât mai multe puncte și să ne îndeplinim obiectivul.

Este un vis al meu să prind lotul de Euro 2024 și pentru asta muncesc în fiecare zi, pentru asta trag, încerc să demonstrez, să apăr cât mai bine. Nu găsesc un cuvânt prin care să descriu dacă voi prinde lotul. Dacă va veni convocarea, voi foarte fericit”, a precizat Sava.

ADVERTISEMENT