Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, poantă genială la Fanatik SuperLiga! L-a implicat și pe Salah în “transferul” lui Gigi Becali la Liverpool

FCSB este noua campioană a României după victoria cu Farul Constanța, scor 2-1, din etapa cu numărul 7 a play-off-ului SuperLigii. Iar transferul de Champions League ar putea fi chiar... Mo Salah! La schimb cu Gigi Becali, care merge să ia titlul și cu Liverpool!
28.04.2024 | 22:37
Adrian Mutu poanta geniala la Fanatik SuperLiga La implicat si pe Salah in transferul lui Gigi Becali la Liverpool
Adrian Mutu a stârnit hohote de râs în studioul Fanatik SuperLiga! foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După ce FCSB s-a impus în fața Farului Constanța, scor 2-1, în etapa cu numărul 7 a play-off-ului, Gigi Becali s-a amuzat în timpul discuției pe care a avut-o cu presa a doua zi după ce echipa sa a cucerit tilul.

Gigi Becali a glumit cu jurnaliștii după ce FCSB a câștigat titlul

Gigi Becali a glumit cu jurnaliștii prezenți în fața palatului său din Aleea Alexandru, spunând că are ofertă de la Liverpool pentru a prelua echipa din această vară.

ADVERTISEMENT

Declarațiile vin în contextul în care patronul roș-albaștrilor a declarat în trecut că este consultat înaintea partidelor în privința echipei de start și multe din schimbările din timpul jocurilor sunt făcute la cererea sa.

Totodată, Liverpool este în căutarea unui nou antrenor după ce Jurgen Klopp a anunțat că va pleca în această vară. Tehnicianul german a preluat-o pe Liverpool în anul 2015 și a reușit să câștige alături de ”cormorani” trofeul UEFA Champions League în sezonul 2018-2019.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a stârnit hotote de râs în studioul Fanatik SuperLiga

În direct la FANATIK SUPERLIGA, când Horia Ivanovici se pregătea să anunțe oferta celor de la Werder Bremen pentru Ermal Krasniqi, Adrian Mutu a glumit pe seama declarațiilor date de Gigi Becali.

Fostul antrenor al lui CFR Cluj s-a amuzat spunând că realizatorul emisiunii va informa telespectatorii în privința transferului lui Mohamed Salah, vedeta lui Liverpool, la FCSB, iar replica sa a stârnit hohote de râs în studio.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, laude pentru FCSB după câștigarea campionatului

Totodată, Adrian Mutu i-a felicitat pe jucătorii și oficialii clubului roș-albastru după performanța din acest sezon. Fostul mare internațional consideră că titlul câștigat de FCSB este unul meritat, având în vedere evoluțiile arătate pe parcursul acestui campionat.

”O echipă matură. Jucători precum Coman, Olaru și alții au ajuns la o maturitate fotbalistică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul sezonului. Felicitări jucătorilor de la FCSB și tuturor celor de acolo, inclusiv lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Au existat momente când CFR Cluj putea să se apropie, dar nu au reușit, iar ei și-au menținut jocul bun pe tot parcursul sezonului. Asta a făcut să avem o diferență atât de mare între ei și locul 2”, a declarat Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro,...
Industria din România cu profit uriaş, de peste 600 de milioane de euro, în 2023. Bucureştenii au generat o treime din sumă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată