Sport

Adrian Mutu știe cine este cel mai periculos jucător din SuperLiga: “Sper să-l oprească cineva”

Tehnicianul CFR Cluj crede că Florinel Coman, extrema celor de la FCSB, este jucătorul de care CFR Cluj ar trebui să se teamă cel mai mult în încercarea de a câștiga un nou titlu.
02.03.2024 | 14:31
Adrian Mutu stie cine este cel mai periculos jucator din SuperLiga Sper sal opreasca cineva
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj din ianuarie 2024, spune că Florinel Coman este un jucător de mare valoare care poate ajuta foarte mult FCSB, principala contracandidată în lupta pentru titlu.

Mutu l-a nominalizat pe Florinel Coman, extrema FCSB, drept cel mai periculos jucător din campionat pentru CFR Cluj. Comane a înscris o ”dublă” în etapa 28 cu cei de la FC Voluntari fiind la egalitate cu Darius Olaru în topul celor mai buni marcatori din sezonul în curs.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu despre Florinel Coman: ”Să-l oprească cineva”

Adrian Mutu a spus că Florinel Coman este jucătorul momentului. Jucătorul FCSB  a marcat 14 goluri în campionat până acum plus opt pase decisive.

”Este un campionat imprevizibil, chiar și cu echipele din subsolul clasamentului. Sper să-l oprească cineva pe Coman! Inclusiv noi”, a spus Adrian Mutu, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman se află la FCSB din august 2017 și este cotat la cinci milioane de euro de site-urile de specialitate, acesta având contract cu roș-albastrii până la finele szonului 2027/28.

De când se află la FCSB , brăileanul a adunat 224 de apariții și a reușit să bifeze 59 de goluri și  60 de assist-uri, în aproape 15.0000 minuteîn tricoul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Pentru roș-albaștri urmează duelul cu Petrolul Ploiești de duminică, 3 martie, de la ora 20:30, în etapa 29 a eșalonului de elită din România.

Mutu a venit la CFR Cluj în ianuarie de la Neftchi Baku, moment în care ardelenii s-au despărțit de Andrea Mandorlini, prim prisma formei slabe a clubului din Gruia.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a mărit salariul

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Florinel Coman după ultimele evoluții ale acestuia. Despre unul dintre golurile cu Voluntari, cu care a întors rezultatul, Becali spune că a venit de nicăieri.

”De Coman nu mai ai ce să mai spui. Ce a făcut el nu ai voie să faci. Nu ai văzut ce goluri a dat. N-ai văzut așa ceva, nu ți-e rușine. Să dai golul ăla de nicăieri (n.r. – primul gol). Pe urmă al doilea gol. Așa ceva este imposibil. Mă interesează să câștig campionatul, să mă duc în Liga Campionilor. De-acolo va pleca.

Asta a fost condiția ca el să prelungească contractul. El avea 20.000 și mai avea un an jumătate. Am zis că-i fac 30.000 și îi bag clauză de 5 milioane de euro. Acum era liber, îl pierdeam dacă nu-i puneam clauza”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT