Sport

FC Voluntari – FCSB 1-2, în etapa 28 din SuperLiga. Coman îi duce pe „roș-albaștri” la 10 puncte de Rapid. Clasamentul actualizat

FCSB a câștigat la limită duelul din deplasare cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 28-a din SuperLiga. Echipa lui Gigi Becali și-a consolidat poziția în vârful clasamentului.
29.02.2024 | 22:55
FC Voluntari  FCSB 12 in etapa 28 din SuperLiga Coman ii duce pe rosalbastri la 10 puncte de Rapid Clasamentul actualizat
FCSB a câștigat la Voluntari, scor 2-1, în etapa a 28-a din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
29-02-2024
20:59

Clasamentul după FC Voluntari - FCSB 1-2

FCSB și-a consolidat poziția în fotoliul de lider după victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din SuperLiga. Echipa lui Gigi Becali s-a distanțat la 10 puncte de Rapid, ocupanta poziției secunde, și la 12 puncte de CFR Cluj, pe locul 3. 

Clasament

29-02-2024
20:57

Video. FC Voluntari - FCSB 1-2

FCSB a obținut o victorie importantă în lupta pentru câștigarea titlului. Deși a fost condusă cu 0-1, trupa lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii a răsturnat scorul la Voluntari și s-a impus cu 2-1. Primul gol al meciului a fost marcat de Andrei Dumiter în minutul 17.

Liderul din SuperLiga a efectuat nu mai puțin de 3 modificări la pauză. Mutările au dat roade. Florinel Coman a înscris cu o execuție spectaculoasă în minutul 48 din pasa lui Baba Alhassan, intrat în locul lui Octavian Popescu.

Același Florinel Coman a înscris după o eroare în defensiva ilfovenilor în minutul 54. Mihai Pintilii a fost eliminat în minutul 37 de către Sebastian Colțescu. Vezi video cu toate fazele importante aici

29-02-2024
17:31

FC Voluntari - FCSB 1-2 (Dumiter 16 / Coman 48, 53)

Vezi aici toate fazele video importante. 

FINAL DE MECI. FCSB a câștigat la limită duelul cu FC Voluntari, scor 2-1 pe Stadionul „Anghel Iordănescu”. 

Min. 90+2: Radaslavescu a intrat cu mingea în careu, însă a fost blocat de Jesus Fernandez. 

Min. 70: Robert Popescu îl depășește pe Crețu și centrează în fața porții. Risto Radunovic intervine salvator și trimite în corner. 

Min. 53: GOOL FCSB! Florinel Coman a înscris după o cursă fabuloasă. „Roș-albaștriii” au întors scorul în doar 5 minute. Târnovanu a degajat lung, Matricardi a încercat să revină, însă balonul a ajuns în posesia lui Coman care a fructificat. 

Min. 48: GOOL FCSB! Florinel Coman și-a făcut mingea pe piciorul drept în careu și a trimis mingea la vinclu. 

Min. 45+1: Luis Phelipe trimite total aiurea cu capul din 6 metri. Ocazie mare pentru FCSB. 

Min. 44: Florinel Coman șutează la poartă după o serie de driblinguri. Jesus Fernandez respinge spectaculos. 

Min. 35: Dumiter face un meci senzațional. Fostul atacant de la FCSB a pătruns în careu și i-a pasat lui Robert Popescu. Șutul tânărului fotbalist a fost prins cu greu de Târnovanu. 

Min. 28: Șir de ocazii pentru FCSB. Risto Radunovic a trimis cu capul în timp ce poarta era goală. Mingea a căzut pe plasa din spatele porții. 

Min. 24: Tavi Popescu l-a lansat excelent pe Florinel Coman. „Șeptarul” a trimis în bară. Arbitrii au fluierat o poziție neregulamentară de ofsaid. 

Min. 16: GOOOL FC Voluntari! Nemec recentrează mingea cu capul în careu. Turda trimite cu capul spre poartă, însă mingea este respinsă de Târnovanu doar până la Dumiter, care înscrie. 

Min. 6: Doru Andrei a pătruns excelent. Ștefan Târnovanu a ieșit și a respins excelent în corner. 

Min. 1: Partida a început!

Echipele de start la meciul FC Voluntari – FCSB.

  • FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Carnat – Rață, Crepulja – Dumiter, R. Popescu, A. Andrei – Nemec. Rezerve: Vâlceanu, Mustacă, Răduț, D. Florea, Armaș, Voican, Droppa, Paz, Cascini, Cocian, Ciobanu, Aliji. Antrenor: Nicolae Dică.
  • FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Lixandru – Luis Phelipe, Băluță, Oct. Popescu – Fl. Coman. Rezerve: Udrea, A. Vlad, Panțîru, Miculescu, Pandele, M. Toma, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous.

Meciul FC Voluntari – FCSB are loc joi, 29 februarie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 28-a din SuperLiga, fiind partida care încheie această rundă. Ilfovenii sunt în continuă cădere liberă, pe loc de baraj, fără victorie în 2024, în timp ce FCSB este liderul, cu un avans consistent asupra lui CFR Cluj și Rapid.

FC Voluntari – FCSB, live video de la ora 21:00 în etapa 28 din SuperLiga

Întâlnirea FC Voluntari FCSB se dispută joi, 29 februarie, de la ora 21:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 28-a din SuperLiga. Venirea lui Nicolae Dică pe banca Voluntarilor nu a avut nici un impact pozitiv asupra ilfovenilor, care au pierdut meci după meci și acum situația lor se complică pe fondul revenirii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

La Voluntari, suporterii echipei locale sunt, vorba lui nea Iancu Caragiale, sunt sublimi dar lipsesc cu desăvârșire. Pentru că mai se strâng totuși până în o mie de oameni, mai ales la meciurile cu echipe mari, dar, de regulă, stadionul se colorează în tricourile echipelor vizitatoare, atunci când vorbim despre unele dintre ele, gen FCSB, Dinamo sau Rapid sau Universitatea Craiova și este greu pentru jucătorii locali să suporte presiunea.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – FCSB

Partida FC Voluntari – FCSB se joacă joi, 29 februarie, de la ora 21:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 28-a din SuperLiga și va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari, localitate limitrofă de București, joi, 29 februarie va fi o zi în general frumoasă, cu cer variabil, mai mult senin, fără nici un fel de pericol de ploaie. În privința temperaturii aceasta va ajunge la 14 grade la ora amiezii, dar la ora desfășurării partidei vor mai rămâne în jur de 8 grade. Arbitrează Sebastian Colțescu din Craiova.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – FCSB

Antrenorul ilfovenilor, Nicolae Dică, nu are probleme de lot în afara jucătorului accidentat în toamna anului trecut, George Merloi, operat la ligamente și aflat încă în faza de recuperare. Dică nu a reușit să obțină nimic de când a fost instalat pe bancă și impresia generală este că Voluntari poate avea probleme și mai mari, dacă Dinamo și Botoșani vor continua să obțină rezultate bune.

ADVERTISEMENT

La FCSB sunt destule absențe. Îi avem pe Antwi și Olaru suspendați, ultimul pe două etape, Pantea este accidentat, dar revine după suspendare Vali Crețu ca fundaș dreapta. În locul lui Olaru va juca sigur Alex Băluță. Atacul va fi format din Luis Phelipe, Coman și Octavian Popescu.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – FCSB

Deși FCSB e lider și se află la distanță mare de adversara ei din acest meci, casele de pariuri acordă o cotă neașteptat de mare echipei patronate de Gigi Becali pentru victorie: 1,80. O mare surpriză, victoria lui FC Voluntari, ajunge la cota de 4,20. Șansă dublă 1X are cotă de 1,90 iar golul echipei lui Dică ajunge la 1,55.

ADVERTISEMENT

Sunt 19 meciuri directe, dintre care FCSB a câștigat 9, de 7 ori s-a consemnat remiza și de 3 ori a fost victoria Voluntarilor. În turul acestei ediții, deși FCSB a fost gazdă, am avut un rezultat alb. În ultimele cinci meciuri acasă Voluntari a luat doar trei punte din egaluri și a pierdut în alte două rânduri.

ADVERTISEMENT