Sport

Adrian Mutu, supărat pe atacanți după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3: “Trebuie să se maturizeze”. L-a lăudat pe El Kaddouri

Adrian Mutu nu a fost pe deplin satisfăcut de victoria echipei sale în deplasare cu FCU Craiova, scor 3-1. Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost nemulțumit că atacanții săi au ratat foarte mult.
18.02.2024 | 00:44
Adrian Mutu suparat pe atacanti dupa FCU Craiova  CFR Cluj 13 Trebuie sa se maturizeze La laudat pe El Kaddouri
Adrian Mutu, supărat pe atacanți după FCU Craiova - CFR Cluj 1-3. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat fără probleme în deplasare cu FCU Craiova, scor 3-1. După această victorie, echipa lui Adrian Mutu s-a apropiat la 3 puncte de Rapid și la 9 de liderul FCSB.

Adrian Mutu, supărat pe atacanți după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3

Adrian Mutu a tremurat puțin după ce oltenii au egalat și și-a exprimat nemulțumirile la finalul partidei. Antrenorul celor de la CFR Cluj le-a reproșat atacanților Bîrligea și Otele că au ratat ocazii foarte bune.

ADVERTISEMENT

“Sunt mulțumit de rezultat, de atitudinea băieților. Singurul lucru care mă nemulțumește este că am ratat foarte mult. Din cauza asta am fost supărat la pauză, riscam să ne facem meciul greu. Au marcat la singura ocazie, dacă o putem numi ocazie. Eram supărat pe băieți că avem nevoie de atâtea ocazii.

Nu vreau să vorbesc despre obiective. Vreau continuitate în rezultate pozitive. În play-off asta ne trebuie. Avem valoarea necesară pentru a putea câștiga fiecare joc. Îmbunătățim de la meci la meci, avem atitudine.

ADVERTISEMENT

Bîrligea e tânăr, bine că a dat gol. Și Otele a avut ocazii. Trebuie să se maturizeze și să dea gol atunci când au ocazii. Pentru că în economia jocului s-ar putea să ne coste aceste ratări.

Cristi Manea și-a făcut treaba în lipsa lui Abeid, chiar dacă nu e postul lui. Îi dedicăm lui Aly Abeid victoria, suntem alături de el”, a declarat Mutu la DigiSport.

ADVERTISEMENT

El Kaddouri, primul gol în SuperLiga!

Omar El Kaddouri, vedeta celor de la CFR Cluj, a marcat primul său gol de la venirea în SuperLiga. Marocanul a profitat de o ieșire greşită a portarului Gurău şi a marcat cu o scăriţă. A fost reușita ca a deschis scorul în Bănie, în minutul 13.

El Kaddouri este fotbalistul de la care Adrian Mutu are așteptări foarte mari. Ardelenii speră ca mijlocașul ofensiv pe care l-a antrenat Răzvan Lucescu la PAOK să fie decisiv în lupta la titlu. În meciul de la Craiova, marocanul a rezistat pe teren până în minutul 63, când a fost schimbat cu Avounou.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu l-a lăudat la finalul meciului cu FCU Craiova pe El Kaddouri și a explicat că mijlocașul nu e încă la un nivel fizic foarte bun: “E un jucător de valoare, se vede după cum atinge mingea. Mai are nevoie de ceva timp să-și intre în ritm”.

ADVERTISEMENT