Sport

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 1-3, în etapa 26 din SuperLiga. Mutu se apropie de Rapid și FCSB. Cum arată clasamentul

CFR Cluj se impune la Craiova cu 3-1 după un joc solid și se apropie la 9 puncte de liderul FCSB.
17.02.2024 | 22:16
FC U Craiova 1948  CFR Cluj 13 in etapa 26 din SuperLiga Mutu se apropie de Rapid si FCSB Cum arata clasamentul
FC U Craiova 1948 - CFR Cluj
ADVERTISEMENT
17-02-2024
19:34

FC U Craiova 1948 - CFR Cluj 1-3 (Baeten 40 / El Kaddouri 13, Bîrligea 45+3, Muhar 90+1)

Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+1: GOOOL CFR Cluj!!! Muhar închide tabela după un șut puternic dat de la marginea careului.

Min. 45+3: GOOOL CFR Cluj!!! Otele scapă pe contraatac și îi trimite mingea perfect lui Bîrligea în careu. Atacantul înscrie fără probleme, iar ardelenii preiau conducerea înainte de pauză.

Min. 40: GOOOL FC U Craiova!!! Baeten primește mingea la marginea careului, iar belgianul egalează printr-o super execuție.

Min. 13: GOOOL CFR Cluj!!! El Kaddouri primește o minge deviată și marchează cu lejeritate.

Min. 1: Start de meci!

17-02-2024
18:26

FC U Craiova 1948 - CFR Cluj, ora 21:30. Echipele de start

FC U Craiova 1948: Gurău – Negru, Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, D. Albu – Baeten, Chițu, Padula – Blănuță. Rezerve: R. Popa, Kvakic, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Bahassa, Bauza, Ibrahim. Antrenor: Giovanni Costantino

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Ajeti, Boben, Manea – Muhar, Keita, El Kaddouri – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Malico, M. Ilie, Aussi, R. Filip, Avounou, Fica, Serebe, P. Michael. Antrenor: Adrian Mutu

Meciul FC U Craiova 1948 – CFR Cluj are loc sâmbătă, 17 februarie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 26-a din SuperLiga și se anunță a fi o partidă foarte echilibrată. Cu victorie oltenii ar putea deveni serios un concurent pentru play-off iar ardelenii, după ce au pierdut etapa trecută acasă cu Rapid nu-și mai pot permite luxul de a ceda alte puncte, dacă vor să mai aibă vreo șansă la titlu.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Întâlnirea FC U Craiova 1948 – CFR Cluj se dispută sâmbătă, 17 februarie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 26-a din SuperLiga. Din păcate, deși FC U Craiova 1948 are un joc mai frumos decât cealaltă echipă a Craiovei, italianulv Giovanni Constantino fiind un adept al ofensivei, nu se așteaptă mult public la acest meci.

ADVERTISEMENT

Explicația este dată de faptul că patronul echipei, Adrian Mititelu, nu are o relație bună cu suporterii iar aceștia au ales ca formă de protest la deciziile luate, din punctul lor de vedere abuziv și fără a gândi mult de către familia Mititelu, să nu mai vină la meciuri, deși, de fapt, ei astfel dau mai mult în jucători. Pentru antrenorul CFR-ului va fi al doilea meci consecutiv, după cel cu Rapid, în care întâlnește o altă echipă unde a stat o perioadă pe bancă.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Partida FC U Craiova 1948 – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 17 februarie, de la ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 26-a din SuperLiga și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova, sâmbătă, 17 februarie, va fi o vreme foarte frumoasă, cu cerul mai mult senin pe tot parcursul zilei. Nu există nici cel mai mic pericol de ploaie, care să afecteze suprafața de joc. Maxima zilei va ajunge la 11 grade la ora amiezii, dar va scădea până la 3 grade la ora începerii meciului. Deși este un meci important a fost delegat un arbitru care a creat multe probleme până acum, Marin Barbu din Brașov.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

FC U Craiova l-a adus, pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri pe Adrian Dragu de la Botoșani, dar acesta se va afla doar pe bancă. În schimb, alt jucător venit în ultimele zile, mijlocașul francez Abbey, încă nu figufrează în lot, tehnicianul italian apreciind că este în urmă cu pregătirea fizică. După mult timp însă vor fi la un loc din primul minut cei trei B ai Craiovei, Baeten, Bauza și Bahassa, cei mai buni jucători ai echipei.

ADVERTISEMENT

Dacă la partida cu Rapid Adrian Mutu nu a avut nici o problemă de lot acum situația s-a schimbat. Metronomul echipei la mijloc, grecul Tachtsidis, e suspendat pentru cartonașul roșu văzut de pe bancă pentru un gest de furie la adresa arbitrului, fundașul central Kresic e accidentat  iar abia sositul fundaș stânga Abeid, de la UTA, a plecat fulger acasă, în Mauritania, după groaznica și neașteptata veste a decesului mamei sale.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Pentru casele de pariuri este o partidă destul de echilibrată dar care totuși duce spre victoria echipei vizitatoare la cota de 2,20. Oltenii, pentru a obține cele trei puncte, au cotă de 3,20. Șansă dublă X2 are cotă de 1,35 iar șansă dublă 1X ajunge la 1.55. Un gol marcat de ardeleni valorează 1,30 iar o reușită locală are 1,40.

ADVERTISEMENT

Sunt cinci meciuri directe între cele două echipe, cu un bilanț de patru succese ale ardelenilor și unul singur pentru olteni, un superb 3-1 la Craiova în 2022. Majoritatea partidelor s-au remarcat și prin un număr destul de mare de goluri. FC U Craiova a pierdut o singură datî acasă în ultimele șapte meciuri, 2-3 cu UTA.

ADVERTISEMENT