Life

Adrian Nartea de la Pro TV, la momentul adevărului! Ce spune despre participarea la America Express 2024

Actorul Adrian Nartea a oferit detalii despre o posibilă prezență a lui în America Express 2024. Ce a spus vedeta de la Pro TV legat de competiția de la Antena 1?
17.01.2024 | 07:08
Adrian Nartea de la Pro TV la momentul adevarului Ce spune despre participarea la America Express 2024
Adrian Nartea a vorbit despre participarea la America Express 2024/ sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea, actorul din serialul VLAD, a vorbit deschis despre posibilitatea de a participa la America Express 2024. Se pare că acesta a fost cooptat să participe în noul sezon al emisiunii de la Antena 1. Recent, el a oferit primele declarații despre reality show.

Adrian Nartea a vorbit despre participarea la America Express 2024

Actorul din serialul VLAD de la PRO TV nu s-a sfiit să vorbească deschis despre participarea la America Express 2024, asta cu toate că show-ul este filmat de postul concurent de televiziune. În cadrul unui interviu, Adi Nartea a explicat că i-ar plăcea o asemenea aventură, însă este mai complicat pentru el.

ADVERTISEMENT

Adrian Nartea este căsătorit cu Alina Ferinceac și au împreună două fiice, pe Petra și Mara. Deși proiectul de televiziune îi face cu ochiul, actorul a precizat că-și dorește să stea cât mai aproape de familia sa. Singura condiție, în cazul lui, ar fi ca membrii familiei să fie de acord ca el să plece.

„E ca întrebarea aceea, cu cine te-ai duce pe o insulă pustie?!  nu știu ce să zic, sincer. E greu să stau să estimez și să propun și să zic. Am câteva persoane în minte, dar e complicat.”, a declarat el pentru Cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Meseriile pe care le-a avut înainte

Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar succesul l-a cunoscut odată cu serialul ”Vlad”, de la PRO TV, în care a jucat rolul personajului principal. Cu toate acesta, înainte de a fi actor, Adrian Nartea a avut și alte locuri de muncă, despre care nimeni nu știa până acum.

Adi Nartea a lucrat în diferite domenii până să ajungă celebru în lumina reflectoarelor. Prima dată când a ajuns la București, el s-a angajat în publicitate, pentru că era nevoit să se întrețină. Mulți ani mai târziu a descoperit pasiunea pentru actorie.

ADVERTISEMENT

„Am venit în București și am fost account executive la o agenție de publicitate, am lucrat un an și jumătate. După care am fost casting & extras coordinator la Domnica, am lucrat un an și ceva. Și înainte de asta, făceam sampling, promoții, am fost team leader, am lucrat la țigări, la toate brandurile. Chiar n-am stat deloc! Când am venit în București deja lucram”, a spus Adrian Nartea pentru cancan.ro.

Când lucram account executive la o agenție de publicitate, a apărut primul casting la «Fast Food», un serial care fusese demult, și m-au luat. Atunci a fost tranziția fizică, am zis «nu mai pot să vin la job, pentru că filmez». Și am filmat vreo șase luni. Și de acolo am început să mă lansez”, a mai completat actorul.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă după serialul VLAD

După terminarea serialului VLAD, Adrian Nartea se ocupă în continuare de teatru și de film, având mai multe roluri secundare în diverse producții. În plus, el a mai filmat într-un scurtmetraj alături de mai mulți colegi din serialul de la PRO TV.

„Şi eu aştept să mai fac un nou serial, dar sunt încă în umbra lui Vlad. Este foarte greu ca eu să ies din imaginea „Vlad”, cel puţin pentru încă un an. Încerc tot felul de variațiuni, să arăt că din punct de vedere actoricesc mai pot face și alte lucruri, nu numai un James Bond Vlad”, a spus el pentru TV Mania.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni