Life

Adrian Nartea, despre participarea la America Express 2024. Condiția pusă de actorul din serialul Vlad: ”Cu siguranță”

Adrian Nartea, detalii despre prezența în America Express 2024. Care este cerința vedetei de la Pro TV legat de acest concurs.
20.11.2023 | 07:40
Adrian Nartea despre participarea la America Express 2024 Conditia pusa de actorul din serialul Vlad Cu siguranta
Adrian Nartea, detalii despre prezența în America Express 2024. Care este cerința vedetei de la Pro TV legat de acest concurs. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul co-prezentator de la Noră pentru mama a vorbit despre participarea la America Express 2024. Condiția pusă de actorul din serialul Vlad. Cu siguranță, decizia artistului se îndreaptă spre un astfel de reality show.

Adrian Nartea, detalii despre prezența în America Express 2024. Care este cerința vedetei de la Pro TV legat de acest concurs

Adrian Nartea a oferit detalii despre prezența în America Express 2024. Care este cerința vedetei de la Pro TV legat de acest concurs. Actorul din serialul Vlad adoră acest fel de provocări care sunt atât sociale, cât și sportive.

ADVERTISEMENT

Vedeta a primit propuneri în acest sens și la unele încă se mai gândește, ceea ce înseamnă că sunt mari șanse ca în viitorul apropiat să facă parte dintr-un asemenea proiect. Singura condiție este ca familia sa să se simtă bine cu această decizie.

Renumitul actor nu ar vrea ca soția sa, Alina, și cele două fete să simtă că se strică armonia pe care au construit-o. Pentru Petra și Mara a refuzat și anumite proiecte în televiziune pentru că vrea să stea cât mai aproape de ele.

ADVERTISEMENT

„Îmi plac provocările de genul ăsta, și fizice, dar și sociale, și îmi place să mă studiez eu pe mine în fața unor aventuri și provocări diferite față de viața de zi cu zi”, a declarat Adrian Nartea pentru revista viva.ro.

Adrian Nartea: ”Dacă ele mă vor încuraja…”

„Cred că experiențele mele de viață și felul în care am crescut și am fost educat constituie o întrebare foarte bună pentru un show de genul ăsta, de aventură și rezistență. Recunosc că au fost propuneri din toate părțile.

ADVERTISEMENT

La unele încă mă mai gândesc, dar să nu uităm că cel mai important lucru este ca fetițele mele și soția să fie fericite și prezența mea la un show de genul ăsta nu aș vrea să strice în niciun fel armonia asta pe care o avem.

Deci dacă ele mă vor încuraja într-un viitor apropiat sau îndepărtat spre o astfel de decizie, cu siguranță mă voi duce”, a completat Adrian Nartea, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Actorul nu duce lipsă de planuri și de proiecte și din 12 decembrie 2023 va putea fi urmărit în pelicula Visul, în regia lui Cătălin Saizescu. În plus, vedeta de la Pro TV are și un proiect în teatru pentru că joacă în piesa O noapte furtunoasă a lui Ion Luca Caragiale.

Adrian Nartea joacă pe scenă în această piesă de aproximativ un an, reacțiile oamenilor fiind dintre cele mai bune. Acesta este motivul pentru care biletele sunt în continuare sold out, dar și pentru că se râde mult.

ADVERTISEMENT