Life

Adrian Năstase nu este la primul mariaj. Cine a fost prima sa soție și ce face aceasta acum

30.11.2020 | 12:40
Adrian Nastase nu este la primul mariaj Cine a fost prima sa sotie si ce face aceasta acum
Adrian Năstase nu este la primul mariaj. Cine a fost prima sa soție și ce face aceasta acum. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Năstase (70 de ani) are o căsnicie frumoasă care durează de 35 de ani, însă puțină lume știe că nu este la primul mariaj. Politicianul a mai avut o relație înainte, care a eșuat la scurt timp după ce a ajuns în fața altarului. 

Prima dragoste a fostului președinte a Camerei Deputaților a fost Ilinca Preoteasa, fiica fostului ministru de Externe al României, Grigore Preoteasa. Cei doi s-au cunoscut pe băncile facultății, ambii fiind absolvenți ai Universității București.

ADVERTISEMENT

Fata regretatului politician, care a murit în tragicul accident petrecut 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, lângă Moscova, era curtată de foarte mulți băieți, însă nu a avut ochi decât pentru Adrian Năstase cu care s-a și căsătorit în anul 1973.

Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Mariajul a durat un an

„Ilinca, pe care toți băieții o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deștept și cu mare priză la reprezentantele sexului frumos. Mi-amintesc că, atunci când l-am cunoscut pe Adrian, când Ilinca ni l-a prezentat, toți l-am privit cu o oarecare suspiciune pentru că ne lua fata.

ADVERTISEMENT

Noi trebuia să știm clar că Ilinca noastră era pe mâini bune, că bărbatul de care se îndrăgostise o merita. Adrian s-a dovedit, însă un tip de calitate, ei doi căsătorindu-se apoi.

Ilinca s-ar fi căsătorit cu el oricum, indiferent de opinia noastră, dar a făcut pasul acesta bucuroasă că și noi, prietenii din gașcă, îl plăceam pe Adrian, care și-a câștigat astfel încrederea și prietenia noastră”, povestea Mădălin Voicu pentru Hotnews acum ceva timp, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Ilinca Preoteasa, prima soție a lui Adrian Năstase
Ilinca Preoteasa, prima soție a lui Adrian Năstase. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Idila dintre Adrian Năstase și Ilinca Preoteasa a început rapid, la scurt timp cei doi ajungând la divorț. Separarea s-a produs la numai un an de mariaj, fără scandal. Mai mult decât atât, politicianul și prima sa soție au rămas foarte buni prieteni.

După despărțire Ilinca Preoteasa și-a refăcut viața alături de Bogdan Bartolomeu, împreună cu care a și emigrat în Statele Unite ale Americii, acolo unde duce o viață liniștită. Prima soție a politicianului locuiește din anii 80 în Beacon, New York, acolo unde deține un magazin de mobilă și un studio de design interior.

ADVERTISEMENT

La rândul său Adrian Năstase s-a recăsătorit cu Dana, fata lui Angelo Miculescu, ministru al agriculturii, viceprim- ministru al guvernului între 1975 și 1981. Sunt împreună de 35 de ani, fostul profesor de drept public internațional având numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Cei doi au împreună doi băieți, Andrei și Mihnea, cel din urmă călcând pe urmele celebrului său tată. Mai exact, în urmă cu aproximativ 3 ani s-a înscris în formațiunea politică din care face parte și Adrian Năstase, și anume PSD.

ADVERTISEMENT