Life

Cum petrecea Marina Almășan de Paște cu Victor Socaciu. Confesiuni emoționante făcute de vedeta TVR

Marina Almășan a dezvăluit cum petrecea Paștele cu fostul ei soț, Victor Socaciu, dar și ce planuri are anul ăsta, pe 5 mai.
02.05.2024 | 13:45
Cum petrecea Marina Almasan de Paste cu Victor Socaciu Confesiuni emotionante facute de vedeta TVR
Marina Almășan, dezvăluiri despre Paștele petrecut cu Victor Socaciu. Foto: Facebook/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Marina Almășan a dezvăluit cum petrecea de Paște alături de fostul ei soț, Victor Socaciu. Vedeta povestește și cum plănuiește să sărbătorească anul ăsta, în exclusivitate pentru FANATIK.

Marina Almășan, amintiri de Paște cu Victor Socaciu

Pentru Marina, la fel ca pentru majoritatea românilor, Paștele e prilejul ideal să fie înconjurată de oamenii ei dragi, fie că vorbim de copii sau alte rude ori prieteni pe care îi poartă în suflet.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de sărbătoare, realizatoarea tv își amintește și de forfota filmărilor speciale de Paște. Spunem asta deoarece televiziunile se pregătesc din timp cu ediții inedite, iar pentru vedete e o perioadă destul de încărcată.

Ei bine, de la o vreme, așa cum ne-a mărturisit Marina Almășan, ritmul a mai scăzut chiar și la TVR, unde prezentatoarea realizează emisiunea „Rivalii”, la ”braț” cu Dan Helciug.

ADVERTISEMENT

Munca în televiziune i-a răpit de câteva ori bucuria de a trăi Paștele ca alți români

„Nu știu cum se face, dar eu mai mereu, în perioada Sărbătorilor de Paști (ca de altfel și a celor de Crăciun) am fost sufocată până peste cap de ediții speciale, realizate pentru TVR. Acum, e drept, ritmul a slăbit mult.

Înainte, televiziunea programa de Paști mari evenimente. Unele dintre ele erau live – gen “Ziua Porților Deschise” sau concerte live, în curtea sau în studiourile TVR. Pentru toate astea munceam pe rupte cu o lună în avans.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, sărbătorile mă aflau epuizată și fericită că mă pot bucura de o zi-două de liniște și de bunătățile preparate mai mereu de alții”, a declarat Marina Almășan, pentru FANATIK.

Prezentatoarea de televiziune a revenit și a spus că nu tot timpul se întâmpla doar să se pună la masă. Au fost și cazuri în care Marina Almășan era o adevărată masterchef! La casa de vacanță de la Cornu a petrecut unele din cele mai frumoase sărbători. Se întâmpla când era cu Victor Socaciu, iar copiii ei erau mici.

ADVERTISEMENT

Marina Almășan, amintiri prețioase cu Victor Socaciu, de Paște: „Tata, împreună cu cei doi Victori jucau șah”

„Mint: când eram cu Victor și copiii erau mici, bucătăream și eu, mai ales în anii “norocoși” în care fix de Paști eram liberă și ne mutam cu toții, cu cățel și cu purcel, la casa de vacanță de la Cornu. Acolo, cot la cot cu mama și având-o pe Marinuș prin preajmă  “adu’ aia, dă aia, gustă dacă e destul de sărat” etc).

Coceam cozonaci, vopseam ouă. Transformam mielul în friptură, ciorbă și drob. În acest timp, tata, împreună cu cei doi Victori  jucau șah – sportul predilect al familiei noastre.

De vreo cațiva ani Paștele, din punct de vedere profesional, Paștele se împachetează în câte o ediție specială filmată cu mult timp înainte. Așa că, de sărbători, îmi permit să evadez din perimetrul meseriei si să mă lipesc de oamenii speciali din viața mea, fie ei copii, rude, prieteni apropiati.

Am petrecut sărbătorile pascale în diferite colțuri de lume, dar și la noi, la țară (îmi amintesc ce de bunătăți tradiționale făcea, pe vremuri, Margareta, în vârf de munte, la Gornovița)”, a dezvăluit Marina Almășan despre cum petrecea Paștele cu Victor Socaciu, pentru FANATIK.

„Vom gusta cozonacul românesc pe alte meleaguri”

Prezentatoarea de la TVR 2 ne-a mai spus și ce plănuiește să facă anul ăsta de Paște. Și-a pregătit din timp ”terenul”, iar cozonacul și mielul nu vor lipsi de pe masă.

„Anul acesta, având în vedere că generația tânără este împrăștiată prin lumi pe care nu le paște… Paștele, am răspuns invitației unor prieteni pentru care sarbătorile coincid cu un eveniment personal.

Astfel că vom ciocni ouă roșii (pe care le voi duce cu mine). Vom gusta cozonac românesc pe alte melaguri. Iar mielul ce va sfârâi în cuptor va fi “vorbitor de limbi străine”!

Asta nu înseamnă însă că nu voi apuca să-mi îmbrățișez, la plecare, părinții, să le umplu frigiderul cu cele pregătite de mine chiar ieri, de 1 Mai și să le transmit cadourile de Iepuraș, cu indicația fermă “A se deschide în ziua de Paști!”. Mă îndoiesc că vor avea răbdare, căci bunicii, de multe ori, se poartă precum niște copii!”, ne-a mai povestit Marina Almășan.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților