Fotbal intern

Adrian Petre a dezamăgit în primele meciuri la FCSB. A ratat două ocazii imense, de fiecare dată cu poarta goală în față. VIDEO

29.02.2020 | 21:42
Adrian Petre a dezamagit in primele meciuri la FCSB A ratat doua ocazii imense de fiecare data cu poarta goala in fata VIDEO
ADVERTISEMENT

Adrian Petre a fost soluția găsită de Gigi Becali pentru postul de atacant central la FCSB, dar, în primele două partide, internaționalul român de tineret nu a avut evoluțiile așteptate, ratând două ocazii imense, de fiecare dată cu poarta goală în față.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1.83 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Adrian Petre, două ratări incredibile în primele partide la FCSB

Adrian Petre a fost titular pentru FCSB în partida cu Chindia Târgoviște, la câteva zile de la oficializarea transferului de la Esbjerg, pentru care Gigi Becali a plătit 800.000 de euro.

În startul meciului cu Chindia, în minutul doi, Adrian Petre a ratat o ocazie imensă de gol. Aristidis Soiledis a avut o incursiune în partea stângă și a trimis un balon spre careu, care l-a lăsat pe atacant cu poarta goală în față, însă execuția a fost complet ratată. Click AICI pentru video cu faza.

ADVERTISEMENT

La pauza duelului de pe Arena Națională, Adi Petre a fost înlocuit cu Harlem Gnohere.

La o săptămână distanță, Petre a prins, din nou, primul „11” al celor de la FCSB, pentru partida cu Botoșani, prima din această ediție a play-off-ului.

În minutul 44, la scorul de 1-1, FCSB a avut un contraatac periculos, Florinel Coman a intrat în careu și a trimis o pasă care l-a lăsat pe Adi Petre singur cu poarta goală. La fel ca în partida cu Chindia, internaționalul român de tineret a trimis dezamăgitor, ratând ținta din doar câțiva metri. Click AICI pentru video cu faza.

ADVERTISEMENT

Scenariul din meciul din urmă cu o săptămână s-a repetat complet, Petre fiind înlocuit cu Răzvan Oaidă la pauză.

Gigi Becali l-a criticat după primul meci

La finalul meciului cu Chindia Târgoviște, încheiat 1-1, Gigi Becali l-a criticat pe Adrian Petre.

ADVERTISEMENT

Adi Petre şi Florinel Coman au fost în minus în prima repriză. Stai, că Petre abia a venit, o să-l mai vedem. O să aibă timp să joace”, declara Gigi Becali după remiza cu Chindia.

  • 3 goluri în 15 apariții a marcat Adrian Petre pentru Esbjerg în prima parte a sezonului
ADVERTISEMENT