Life

Adrian Sînă a dat lovitura! Cât câștigă pentru o cântare la o nuntă în India: ”E incredibil”

Adrian Sînă are mare succes în muzică! Ce sumă încasează cântărețul pentru un singur eveniment susținut în India sau Pakistan.
14.09.2023 | 23:39
Adrian Sina a dat lovitura Cat castiga pentru o cantare la o nunta in India E incredibil
Adrian Sînă are mare succes în muzică! Ce sumă încasează cântărețul pentru un singur eveniment susținut în India sau Pakistan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adrian Sînă a dat lovitura! Cât câștigă pentru o cântare la o nuntă în India. Soțul prezentatoarei Anca Serea susține că este incredibil tot ce se întâmplă la ceremoniile din afara granițelor țării, unde merge foarte des în ultima perioadă.

Adrian Sînă are mare succes în muzică! Ce sumă încasează cântărețul pentru un singur eveniment susținut în India sau Pakistan

Adrian Sînă are mare succes în muzică! Artistul strânge o mică avere de pe urma carierei sale care a înflorit. Mai mult, vedeta a început o colaborare cu două soliste tinere, Miruna Pânzaru și Irina Ionescu, în noul său proiect.

ADVERTISEMENT

Cele două sunt partenere în proiectul Adrian Sînă & The Wedding Crashers, cântărețul urmând să plece în curând din țară la un nou eveniment. Peste câteva zile va cânta la un nuntă în India, unde încasează o sumă impresionantă.

Pentru un show complet nuntașii trebuie să scoată din buzunar 7.000 de euro. Soțul Ancăi Serea colaborează cu producătorii indieni din 2011 și nu este de mirare că este chemat atât de des la nunțile de acolo.

ADVERTISEMENT

„Pe 19 septembrie cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste 1.000 de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant. 

E exact ca la un film de la Bollywood! Avem mare succes acolo cu proiectul nostru The Wedding Crashers! Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți. Avem cam două-trei nunți la care trebuie să ajungem pe săptămână”, a declarat Adrian Sînă pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Sînă, evenimente pe bandă rulantă

Adrian Sînă are agenda plină. Cântărețul susține evenimente pe bandă rulantă și nu este de mirare că uneori mai trebuie să refuze invitațiile pe care le primește. Fostul component din formația Akcent este conștient că nu are timp pentru toate.

„Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți cei care ne vor la nunta lor. Mi-aș dori să putem să ajungem la toți, dar trebuie să înțeleagă că mai apar lucruri imprevizibile, plus probleme de ordin personal”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT

Despre ocupația sa a vorbit și Anca Serea, vedeta care i-a dăruit 4 copii. Prezentatoarea a dezvăluit că soțul său are multe spectacole în India și Pakistan, acolo unde cântă la Universități, pe stadioane sau la eveniment private.

ADVERTISEMENT