Life

Andreea Marin a dat lovitura. În ce emisiune de la Pro TV va apărea vedeta

Andreea Marin a dat lovitura și va apărea din nou pe micile ecrane, la Pro TV. În ce emisiune va putea fi văzută vedeta.
23.08.2023 | 19:33
Andreea Marin a dat lovitura In ce emisiune de la Pro TV va aparea vedeta
În ce emisiune va apărea Andreea Marin. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a dat lovitura și va apărea la Pro TV, într-o nouă emisiune, care va începe din toamnă. Vedeta nu a mai avut de ceva timp un proiect în televiziune.

Andreea Marin va apărea într-o emisiune de la Pro TV. Vedeta a dat lovitura

Pro TV a anunțat care este grila de programe pentru această toamnă, care va intra în vigoare de la 1 septembrie. Telespectatorii vor putea urmări producțiile lor preferate, printre care Vocea României și Visuri la cheie, care revin pe micile ecrane cu un nou sezon.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vor apărea și noi sezoane ale serialelor Clanul și Las Fierbinți, mult așteptate de public în această toamnă. Vor fi lansate și producții noi, cum ar fi reality show-ul Love Island și serialul Groapa.

Mai mult, Pro TV vine și cu alte surprize, și anume cooptarea a două vedete noi. Este vorba despre Andreea Marin, care a colaborat în trecut cu TVR, dar și Adrian Minune va putea fi văzut pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Interpretul de manele va alea un rol episodic în serialul Clanul, care revine cu cel de-al treilea sezon. Andreea Marin va apărea în show-ul Săriți de pe fix, care va fi prezentat de Cabral, notează ziare.com.

Fosta prezentatoare nu a mai apărut de ceva timp pe micile ecrane. Cu toate acestea, este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde postează regulat.

ADVERTISEMENT

Cabral, detalii despre noua emisiune de la Pro TV

În urmă cu ceva timp, Cabral a vorbit despre formatul noii emisiuni pe care o prezintă la Pro TV din această toamnă. După ani buni în care a prezentat Ce spun românii, precum și două sezoane ale show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, soțul Andreei Ibacka va modera un format complet diferit.

În cadrul show-ului vor fi invitați permanenți, dar și speciali. Emisiunea va aduce mereu noutăți, așa că telespectatorii nu vor avea timp să se plictisească.

ADVERTISEMENT

Printre invitații permanenți ai emisiunii se numără Anisia Gafton, Emily Burghelea, Bogdan Drăcea sau Anca Dinicu. Cabral a spus că el nu trebuie să facă nimic în această emisiune, ci doar să o prezinte.

“E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix! Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la Săriți de pe fix!. Am niște invitați permanenți…niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați.

De exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a explicat Cabral la Pro TV.

ADVERTISEMENT