Sport

Adrian Șut, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: „Ne-am bucura”. Ce a spus despre convocarea la EURO 2024

Adrian Șut i-a adresat un mesaj direct lui Gigi Becali după ce FCSB a cucerit titlul. Mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit despre convocarea la EURO 2024.
02.05.2024 | 10:55
Adrian Sut mesaj pentru Gigi Becali dupa ce FCSB a castigat titlul Neam bucura Ce a spus despre convocarea la EURO 2024
Adrian Șut i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii FCSB-ului au revenit la treabă după ce au sărbătorit la maximum câștigarea primului titlu după o pauză de 9 ani. Delegația „roș-albaștrilor” a fost prezentă miercuri, 1 mai, la baza din Berceni pentru pregătirea derby-ului din deplasare cu Universitatea Craiova. Adrian Șut, monitorizat de Porto și Athletic Bilbao, a stat de vorbă cu jurnaliștii prezenți la fața locului.

Jucătorii FCSB au revenit la antrenament după câștigarea titlului: „Dăm drumul la treabă”

Înainte de a începe antrenamentul, fotbaliștii de la FCSB au împărțit cadouri copiilor la baza din Berceni cu ocazia sărbătorilor pascale. Campionii României s-au antrenat în vederea pregătirii derby-ului din deplasare cu Universitatea Craiova, luni, 6 mai, ora 21:00, în etapa a 8-a din play-off-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

”Pentru tine este important când reușești să-ți vezi jucătorii favoriți. Noi ne bucurăm că am reușit să ieșim campioni cât mai repede. Dacă putem să facem alți copii fericiți, ne bucurăm.

Toată lumea își dorește, când se apucă de fotbal, să câștige un titlu. Majoritatea dintre noi suntem la primul titlu. (n.r. – V-ați revenit după petrecere?) Da, normal, acum dăm drumul la treabă. Mulțumim tuturor suporterilor care au fost alături de noi până în acest moment”, a declarat Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: „Ne-am bucura”

Adrian Șut le-a mulțumit suporterilor pentru susținere. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a mărturisit că celebrarea titlului nu s-a terminat. De asemenea, internaționalul român i-a lansat o invitație patronului Gigi Becali.

„Am avut momente grele și, cu susținerea lor, am trecut peste. Fiecare are câte o dorință de a celebra după ce primi trofeul. O să se ocupe Cătă (n.r. – Făiniși, ofițerul de presă) să le rezolvăm pe toate.

ADVERTISEMENT

Dacă domnul Becali consideră că vrea să fie alături de noi, ne-am bucura să fie alături de noi. Mesajul meu pentru acești copii este să nu renunțe niciodată la visul lor, să muncească foarte mult și, cu siguranță, își vor atinge toate obiectivele”, a mai spus Adrian Șut.

Ce a spus Adrian Șut despre convocarea la EURO 2024

Adrian Șut a bifat o singură apariție până acum în tricoul naționalei României. Mijlocașul FCSB a bifat 15 minute în amicalul cu Irlanda de Nord (1-1) din luna martie. Întrebat despre convocarea la EURO 2024, Adrian Șut a spus că va fi foarte fericit dacă va fi chemat.

ADVERTISEMENT

„Sper să fiu sănătos, voi munci și dacă Mister (n.r. – Edi Iordănescu) o să considere că trebuie să fiu convocat, voi fi cel mai fericit”, au fost cuvintele lui Adrian Șut.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Universitatea Craiova - FCSB
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cu ce se ocupă Dorin Mateiu, presupusul iubit al Simonei Halep. Afacertistul, inlcus...
Cu ce se ocupă Dorin Mateiu, presupusul iubit al Simonei Halep. Afacertistul, inlcus în top 300 cei mai bogați români
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze