Sport

Adrian Șut, monitorizat live la FCSB – Rapid de FC Porto și Athletic Bilbao. Foto exclusiv

Derby-ul dintre FCSB și Rapid va fi urmărit din tribune și de scouteri din străinătate. Adrian Șut este principala țintă a invitaților veniți din partea cluburilor FC Porto și Athletic Bilbao.
20.04.2024 | 20:23
Adrian Sut monitorizat live la FCSB  Rapid de FC Porto si Athletic Bilbao Foto exclusiv
Adrian Șut, monitorizat live la FCSB - Rapid de FC Porto și Athletic Bilbao
ADVERTISEMENT

Adrian Șut este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, iar progresul său a fost remarcat și de echipe din străinătate. FANATIK a aflat că la derby-ul FCSB – Rapid, în tribunele Arenei Naționale vor fi prezenți scouteri veniți din partea cluburilor FC Porto și Athletic Bilbao!

Adrian Șut, monitorizat live la FCSB – Rapid de FC Porto și Athletic Bilbao

Oaspeții sosiți din străinătate sunt invitații impresarilor Florin Vulturar și Mario Felgueiras. Cei doi i-au însoțit pe aceștia la meciul de pe Arena Națională, așa cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

ADVERTISEMENT
impresari FCSB - Rapid
Oaspeții sosiți din străinătate sunt invitații impresarilor Florin Vulturar și Mario Felgueiras. Foto: Fanatik

Florin Vulturar este un apropiat al clubului FCSB și este unul dintre impresarii care au avut în ultima perioadă misiunea de a urmări și propune jucători din străinătate. Mario Felgueiras, fostul portar al celor de la CFR Cluj, este și el impresar și are conexiuni bune în țara natala, Portugalia.

Principalul fotbalist aflat pe lista invitaților veniți din străinătate la derby este Adrian Șut, închizătorul liderului. Șut a avut un sezon foarte bun și are șanse foarte mari să se numere printre jucătorii pe care Edi Iordănescu îi va convoca pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

FC Porto a pierdut lupta cu Sporting și Benfica în acest sezon și e abia pe locul 3 în Portugalia. Athletic Bilbao e pe locul 5 în La Liga și a câștigat recent Cupa Spaniei.

Chiar dacă Șut este în fruntea listei, scouterii ar putea fi interesați și de alți jucători care s-ar putea remarca în meciul dintre FCSB și Rapid. Liderul FCSB este aproape de câștigarea titlului și propune și alte nume pentru export, precum Târnovanu, Lixandru, Olaru, Ngezana sau Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid, cu tribunele pline

Cu un parcurs perfect în play-off, echipa lui Elias Charalambous e lider detașat și are o revanșă de luat în fața rapidiștilor. Giuleștenii au câștigat precedentele 4 dueluri directe. Acest meci este debutul lui Bogdan Lobonț ca antrenor principal al giuleștenilor. După demiterea lui Cristiano Bergodi, fostul portar al naționalei a preluat postul de principal și are misiunea de a revitaliza echipa.

Adrian Șut spunea înaintea derby-ului că echipa sa are datoria de a câștiga duelul cu rivala pentru a arăta că merită să fie campioană cu câteva meciuri înainte de finalul sezonului. Mijlocașul roș-albaștrilor și-a amintit și ce făcea când FCSB a câștigat ultimul titlul, în 2015.

ADVERTISEMENT

“Eram copil de mingi la ASA Târgu Mureș când a câștigat FCSB ultima dată campionatul. Eram stelist de mic, dar fiind acolo și vedeam și jucătorii, susțineam atunci ASA Târgu Mureș”, a spus Adrian Șut.

Echipele de start:
FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Toma, Băluță, Alhassan, Rădăslăvescu, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Hromada, Krasniqi – Hasani, Rrahmani, Petrila. Rezerve: Drăghia, Bădescu, D. Grigore, Onea, Cristea, Cepoi, Emmers, Papeau, Cîrjan, El-Sawy, Bamgboye, Burmaz. Antrenor: Bogdan Lobonț.

ADVERTISEMENT