Sport

Imagini incredibile cu Mihai Stoica la sărbătoarea de titlu a FCSB. Plin de sânge, în mijlocul Peluzei Nord! Video

Bucuria câștigării unui nou titlu de FCSB a fost nemărginită, iar Mihai Stoica nu a mai ținut cont că este plin de sânge și a sărbătorit alături de Peluza Nord.
27.04.2024 | 22:56
Bucuria câștigării unui nou titlu de FCSB a fost nemărginită, iar Mihai Stoica nu a mai ținut cont că este plin de sânge și a sărbătorit alături de Peluza Nord. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au învins Farul Constanța pe Arena Națională, scor 2-1, și și-au asigurat matematic titlul. Formația patronată de Gigi Becali a cucerit un nou trofeu în SuperLiga după o pauză de 9 ani.

Mihai Stoica a sărbătorit titlul în Peluza Nord cu sânge pe față

Pe Arena Națională s-a trăit la maxim acest succes al celor de la FCSB, iar managerul Mihai Stoica a mers să sărbătorească succesul alături de fanii din Peluza Nord fără să țină cont de faptul că avea fața plină de sânge.

ADVERTISEMENT

Oficialul noii campioane din SuperLiga s-a lovit în timpul bucuriei de la finalul jocului cu Farul și s-a ales cu arcada spartă, după ce a fost lovit involuntar cu cotul de Tavi Popescu. Din locul loviturii a început să curgă sânge pe fața lui Mihai Stoica.

După ce a coborât din mijlocul suporterilor, conducătorul ”roș-albaștrilor” a primit un prosop cu care și-a șters sângele de pe față. Apoi, el s-a îmbrățișat pe gazon cu fiica sa, Teodora, prezentă și ea la meci.

ADVERTISEMENT

Cum s-a trăit un nou titlu al FCSB pe Arena Națională

După fluierul final, câțiva zeci de fani au alergat pe gazon pentru a se bucura alături de jucători, dar au fost repede placați de oamenii de ordine, spre nemulțumirea tribunelor. Jucătorii lui Charalambous au celebrat câștigarea campionatului alături de galerie.

Până la urmă, fanii au avut câștig de cauză și mii au invadat gazonul pentru a se bucura pentru titlul câștigat. Suporterii au alergat, și-au făcut poze și au scandat minute în șir: “Campionii!”

ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat matematic titlul la capătul unui sezon pe care l-a dominat autoritar. ”Roș-albaștrii” au învățat din greșelile trecutului când play-off-ul era un adevărat coșmar, iar de această dată au gestionat perfect meciurile decisive, deși au fost sub presiune, după 0-4 cu Rapid și doar cu 4 puncte avans.

Gică Hagi, stană de piatră în FCSB – Farul

Scorul la întâlnirea FCSB – Farul, din etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga, a fost deschis de David Miculescu după o pasă excepțională a lui Darius Olaru, iar Gică Hagi a rămas uluit de găurile din defensiva sa.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”roș-albaștrilor” a găsit un culoar între Ionuț Larie și Gustavo Marins și i-a pasat fantastic lui Miculescu, care s-a desprins din marcajul fundașului stânga brazilian și l-a învins pe Buzbuchi cu un exterior de toată frumusețea.

Reușita celor de la FCSB l-a întristat teribil pe Gică Hagi, care a rămas fără reacție la marginea terenului. ”Regelui” nu i-a venit să creadă că jucătorii săi nu au reușit să strângă și a rămas stană de piatră aproximativ 3 minute.

 

ADVERTISEMENT