Life

Adrian Teleșpan, mesaj sincer despre situația Anei Morodan: ”E tot ce aleg să comentez”

Adrian Teleșpan, declarații oneste despre Ana Morodan. Ce a dorit să spună scriitorul care i-a fost prieten timp de 15 ani.
04.04.2023 | 07:45
Adrian Telespan mesaj sincer despre situatia Anei Morodan E tot ce aleg sa comentez
Adrian Teleșpan, declarații oneste despre Ana Morodan. Ce a dorit să spună scriitorul care i-a fost prieten timp de 15 ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Scenaristul în vârstă de 44 de ani a transmis un mesaj sincer despre situația fostei dectective de la Masked Singer România. Autorul originar din județul Vâlcea a comentat neplăcerile prin care trece frumoasa blondină.

Adrian Teleșpan, declarații oneste despre Ana Morodan. Ce a dorit să spună scriitorul care i-a fost prieten timp de 15 ani

Adrian Teleșpan a făcut câteva declarații oneste despre Ana Morodan cu care a avut o prietenie vreme de 15 ani. Au concurat împreună la Asia Express, însă după terminarea filmărilor au ales să rupă legătura și să-și vorbească tot mai rar.

ADVERTISEMENT

Scriitorul a dorit să spună că vedeta de la Antena Stars este o persoană bună. Nu a atacat-o sub nicio formă și s-a ținut departe de critici, discutând doar despre cei care se urcă sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise la volan.

„Ana este un om minunat. E o persoană care ca noi toți are probleme și fiecare încearcă să și le rezolve cum poate. Dar părerea mea despre ea rămâne la fel de bună. Ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână nu mi-o schimbă cu nimic.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori ca oamenii să fie mai conștienți și să nu se urce beți la volan. E tot ce aleg să comentez pe marginea acestui subiect. Știu pe propria mea piele că nu am învățat când am fost certat, când mi s-a spus că ar fi mai bine să faci ceva anume.

Dar am învățat din propriile greșeli. Cu siguranță, nu cred că un om care greșește trebuie certat. Prin urmare, ceea ce s-a întâmplat cu Ana în ultima vreme, mi-e ușor să înțeleg situația.

ADVERTISEMENT

Dar mi se pare de bun simț să nu comentez, având în vedere și că noi vorbim mai puțin în ultima vreme. Nu știu ce s-a mai întâmplat în viața ei, prin ce fel de evenimente a mai trecut, ce fel de experiențe a mai avut”, a mărturisit Adrian Teleșpan pentru cancan.ro.

Adrian Teleșpan și Ana Morodan, prietenie ruptă după Asia Express

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au rupt prietenia strânsă pe care o aveau după Asia Express. Cel care a vorbit deschis despre acest subiect a fost chiar scriitorul care a menționat că sunt două persoane cu viziuni diferite asupra vieții.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, experiența de la Antena 1 i-a învățat pe foștii concurenți lecții valoroase. Fiecare a rămas cu lucruri frumoase de pe urma competiției, chiar dacă scenaristul s-a plâns din cauza probelor din show.

ADVERTISEMENT
Tags: