Life

Teo Trandafir, despre Ana Morodan! Prezentatoarea nu s-a putut abține: „Pun o întrebare”

Teo Trandafir a comentat cazul Ana Morodan în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Ce a spus prezentatoarea tv?
02.04.2023 | 14:53
Teo Trandafir despre Ana Morodan Prezentatoarea nu sa putut abtine Pun o intrebare
Teo Trandafir a vorbit despre Ana Morodan. Foto: Captură Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a comentat, în stilul ei, subtil, cazul Ana Morodan! Vedeta de la Kanal D a fost extrem de fermă și a tranșat situația punând câteva întrebări de o logică evidentă, întrebări la care se chinuie să răspundă de câteva zile susținătorii contesei digitale.

Teo Trandafir, opinie fermă în cazul Ana Morodan: „E legal să consumi alcool și să urci la volan?”

Prezentatoarea a pus în discuție dosarele penale cu care s-a ales Ana Morodan, alături de colegul ei, jurnalistul Alex Dobreanu. Cei doi au arătat telespectatorilor cum se poziționează influencerii și vedetele din România raportat la situația prin care trece bloggerița de fashion.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele care până acum au sărit în apărarea Anei Morodan se numără Ileana Badiu și Elena Gheorghe. Cele două au scris pe rețelele de socializare că toți oamenii greșesc și ar trebui să fie mai blânzi atunci când o judecă pe contesă.

Teo Trandafir s-a tot abținut să spună ceva! Spre finalul materialului prezentat la Teo Show, aceasta a închis gura târgului punând câteva întrebări simple, gazetărești.

ADVERTISEMENT

„Hai să pun o întrebare, ca să fim obiectivi! Este legal să consumi alcool și să urci la volan? Bun! Este legal să iei substanțe și să urci la volan? În condițiile în care știai că pe prescripție, dacă există prescripție, scrie că afectează conducerea de autovehicule și așa? E legal? Mulțumesc frumos! I rest my case”, a fost atitudinea fermă pe care a avut-o Teo Trandafir.

teo trandafir teo show
Teo Trandafir a tranșat cazul Ana Morodan. Foto: Captură Kanal D

Ramona Dumitrescu de la Virgin Radio, în asentimentul lui Teo Trandafir, despre cazul Morodan

În cealaltă tabără, în asentimentul vedetei Kanal D este și o altă prezentatoare, de data asta de la un post de radio. Ramona Dumitrescu de la Virgin Radio a avut o ieșire dură la adresa celor care militează pentru empatie în cazul Morodan.

ADVERTISEMENT

Vedeta radioului comercial a punctat o serie de lucruri, într-un filmuleț pe TikTok, spunând, printre altele, că Ana putea să producă o adevărată tragedie pe șosea și că în mașinile bușite de vedetă putea să fie oricine.

„Bro, da e nevoie de empatie. E nevoie de empatie, dar nu în cazuri de inconștiență! Cum ați fi fost voi empatici dacă în vreuna din mașinile pe care ea le-a accidentat s-ar fi aflat o persoană dragă vouă?

ADVERTISEMENT

Băi! Putea să se întâmple ceva grav! Sunt niște reacții de la niște oameni pe care îi respectam. Mi se pare incredibil!”, a spus Ramona Dumitrescu pe TikTok.

ADVERTISEMENT