Life

Adriana Bahmuțeanu, acuzații dure la adresa Ioanei Simion. Ce spune despre bărbații din viața ei

11.01.2021 | 20:19
Adriana Bahmuteanu acuzatii dure la adresa Ioanei Simion Ce spune despre barbatii din viata ei
Adriana Bahmuțeanu, acuzații dure la adresa Ioanei Simion. Ce spune despre bărbații din viața ei. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu (46 de ani) a lansat acuzații dure la adresa Ioanei Simion, mărturisind că nu înțelege ce a văzut frumoasa brunetă la fostul tenismen, Ilie Năstase sau la fostul iubit, Nick Rădoi. Prezentatoarea i-a catalogat pe cei doi bărbați ca fiind niște „moșnegi”. 

Fosta soție a omului de afaceri Silviu Prigoană este de părere că Ioana Simion este „disputată” aprig de cei doi bărbați, dezvăluirea venind la scurt timp după ce Nick Rădoi a declarat că întregul scandal din familia lui Ilie ar fi pornit chiar din cauza lui.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare TV a mai precizat că știe din surse sigure că actuala soție a lui Ilie Năstase păstra legătura cu fostul iubit, lucru care a creat tensiuni în relația lor. În plus, Adriana Bahmuțeanu are informații că Ioana Simion îi trimitea frecvent mesaje lui Nick Rădoi.

Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre bărbații din viața Ioanei Simion

„Eu nu înțeleg ce caută fata asta cu moșnegii ăștia? Sunt amândoi la andropauză. Parcă sunt «Moșii din Muppets». Nici bani nu mai au cum aveau, bate vântul la ei în buzunare. Dau dovadă de imaturitate toți trei.

ADVERTISEMENT

Actuala doamnă Năstase vrea să pună batista pe țambal. Trebuia să tacă și să nu cheme Poliția, asta dacă chiar nu voia să-i facă rău lui Ilie Năstase. Ar trebui să vă vedeți de bătrânețile voastre, domnilor!

Eu am informații că Ioana Năstase i-a dat mesaje lui Nick Rădoi. Nu e frumos să-ți mai dai mesaje cu fostul în prezența actualului”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni TV de la Antena Stars, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile brunetei nu au fost deloc pe placul lui Nick Rădoi, care a răbufnit imediat, mai ales că Adriana Bahmuțeanu face parte din grupul său de prieteni. Milionarul a rămas șocat de cele auzite, precizând că fosta soție a lui Silviu Prigoană nu este un exemplu bun pentru a vorbi despre alții.

„M-a șocat efectiv! Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fii tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții! Să se uite la relațiile ei, cu soțul ei și cu iubitul ei, este mai mult de 13 ani diferență între ei.

Părerea mea este că trebuia să aibă un pic de respect față de mine și față de ea însăși. Dar pentru că este prietenă cu prietenii mei comuni, am respectat-o și o voi respecta și nu voi face afirmații de genul cărora pe care ea le face!”, a spus Nick Rădoi, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT