Life

Adriana Iliescu și fiica ei, acum studentă, pleacă în vacanță. Ce destinație au ales

Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, acum studentă la două facultăți, își fac bagajele pentru vacanță. Ce destinație au ales cele două.
15.06.2023 | 19:22
Adriana Iliescu si fiica ei acum studenta pleaca in vacanta Ce destinatie au ales
Fiica Adrianei Eliescu, Eliza, studiază la două facultăți. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza, sunt pregătite de vacanță. Cele două își fac bagajele și sunt nerăbdătoare să se relaxeze, mai ales Eliza, care în prezent este studentă la două facultăți din Capitală, cea de Litere și cea de Științe Umane.

Adriana Iliescu și Eliza își fac bagajele pentru vacanță. Ce destinație au ales

Adriana Iliescu și Eliza au grijă să îmbine utilul cu plăcutul. Pe lângă carte și sarcinile de zi cu zi mama și fiica vor să se bucure și de timp frumos, așa că în următoarea perioadă vor pleca într-o scurtă vacanță pe litoralul românesc sau la munte.

ADVERTISEMENT

Fosta profesoară universitară de Limba și Literatura Română a declarat de curând că ea și fiica nu s-au decis cu precizie dacă muntele sau marea va fi locul unde se vor destinde, câteva zile, cert este că până atunci se vor duce la țară.

”Noi suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Acum ne pregătim, ne facem bagajele, să plecăm la țară, după care ne gândeam să mergem în vacanță câteva zile la mare sau la munte. Vedem noi… ce și cum. Important este să fim sănătoase”, a dezvăluit Adriana Iliescu pentru Click!

ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu, mândră de fiica sa

Eliza își face mama mândră mama în fiecare zi. La cele două facultăți ea este o studentă eminentă, notele fiind pe măsura timpului pe care îl alocă învățatului, 9 și 10. Filosofia și Limba Română sunt materiile sale favorite, iar din când în când mai cere un sfat celei care a adus-o pe lume.

”Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine.

ADVERTISEMENT

Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă”, mai spunea fostul cadru didactic tot pentru sursa menționată, acum câteva săptămâni.

Adriana Iliescu îi plătește o facultate fiicei sale. Ce venit are ”cea mai în vârstă mamă din România”

La una dintre unitățile de învățământ, Eliza se află la buget, însă la a doua este la taxă, deoarece legislația nu permite să urmezi două facultăți fără plată. Adriana Iliescu face eforturi pentru ca unicul ei copil să aibă parte de educația dorită, așa că din venitul său îi acoperă costurile necesare.

ADVERTISEMENT

Adriana Iliescu reușește să facă față cheltuielilor, datorită pensiei sale de 4.000 de lei, din partea statului, și a indemnizației de 2.000 de lei, din partea Uniunii Scriitorilor din țară, fiindcă de-a lungul carierei sale de profesoară a devenit și autoarea unor cărți pentru copii.

ADVERTISEMENT