Sporturi

Adversara Simonei Halep, conferință de presă sfâșietoare după meci! A vorbit despre cancerul cu care a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni

28.08.2019 | 08:43
Adversara Simonei Halep conferinta de presa sfasietoare dupa meci A vorbit despre cancerul cu care a fost diagnosticata in urma cu cateva luni

Nicole Gibbs a pierdut partida cu Simona Halep de la US Open în trei seturi 3-6, 6-3, 2-6, dar a câștigat cea mai importantă luptă din viața ei, cea cu cancerul. Jucătoarea în vârstă de 26 de ani a fost diagnosticată cu teribila boală în urmă cu 4 luni, dar a reușit să învingă maladia printr-o intervenție chirurgicală rapidă și reușită. Adversara Simonei Halep a oferit câteva declarații la conferința de presă care a urmat după meci, care au fost de-a dreptul sfâșietoare, înfruntarea cu românca fiind pe planul doi al discuției cu jurnaliștii americani!

Conferința de presă sfâșietoare a adversarei Simonei Halep: „Eram complet descurajată”

Nicole Gibbs a povestit prin ce traumă a trecut odată cu aflarea teribilei vești despre cancer: Mereu am știut că sunt o luptătoare. Am încercat să mă gândesc ce să fac mai departe, dacă să revin în circuit sau dacă să stau liniștită și să am grijă de sănătatea mea. Am analizat și mi-am zis că trebuie să am grijă de mine mai întâi și după aceea de viața mea de sportivă”.

„A fost una dintre cele mai grele încercări la care am fost supusă. Am fost șocată când am aflat vestea. Am primit un telefon și mi s-a spus să nu-mi fac griji de biopsie, că mai mult ca sigur avea să fie benignă. Eram foarte agitată și nu credeam niciun pic că va fi cancerigenă. Atunci când am primit telefon, doctorul mi-a zis să vin până la el pentru a-mi da vestea, însă nu am vrut, i-am zis să-mi spună atunci”, a mai spus ea.

Nicole Gibbs
Nicole Gibbs

Gibbs despre lupta cu cancerul: „Mă simțeam singură”

„Am rămas dezamăgită fiindcă mă simțeam singură. Mi-am sunat logodnicul chiar atunci. Pentru mine el este o persoană care mă liniștește mereu, dar a fost foarte speriat în acel moment. Am suferit de depresie și de anxietate mai demult, în viața mea, nu am fost o tipă tare, dură… dar în ultimul an și jumătate mă simțeam mai bine, pot spune chiar că îmi găsisem locul fericit. De când am fost diagnosticată cu cancer am redevenit anxioasă. Pot spune că învinsesem depresia și anxietatea până la aflarea veștii, trăirile astea nenorocite au fost complet absente în viața mea din ultimii ani”, a continuat adversara Simonei Halep.

„Am pierdut mult din greutate și simt că în timpul meciurilor mi-am mai pierdut din forța loviturilor, mai ales în setul trei din acest meci. Sper să fiu o inspirație pentru persoanele care trec prin momente grele cum am trecut și eu, sper să îi fac să încerce să transforme problema lor în ceva pozitiv și să nu își piardă speranța”, a încheiat Nicole Gibbs.

  • 26 de ani a împlinit Nicole Gibbs pe 3 martie