Life

Află care este karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut. Ce îți rezervă destinul

Află care este karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut. Iată ce îți rezervă destinul după momentul nașterii tale.
22.04.2023 | 07:30
Afla care este karma ta in functie de anul in care teai nascut Ce iti rezerva destinul
Află care este karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut. Foto: Colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

Care este karma ta în funcție de anul în care te-ai născut. Cu ajutorul acesteia poți să afli ce îți rezervă destinul. În funcție de fiecare an al nașterii, există o cifră care ne arată ce ne așteaptă în viață.

Află care este karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut

Karma se poate calcula după anul nașterii sau luna în care ai venit pe lume. Iar fiecare an al nașterii are un număr echivalent care ne arată ce fel de viață vom avea.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care au karma 1, au în caracter pesimist, dar se pot adapta oricăror situații. Ești mereu încăpățânat și nu te lași până nu iese ca tine. Dicutăm, așadar, despre o personalitate deosebită, puternică.

Și are o mentalitate tradițională fără inițiativă de a ieși din tipare. Trebuie să ai mare atenție la jocurile de noroc. Cea mai bună ocupație pe care o pot avea aceste persoane este legată de lucrul cu oameni sau în agricultură.

ADVERTISEMENT

Aceste persoane sunt prietenoase și considerate a fi drept angajații perfecți. Pot avea piele boli legate de piele și de sânge, așa că mare grijă.

Cei care au karma numărul 3 sunt sociabili și independenți. Te caracterizează mintea pozitivă și te bucuri de orice se întâmplă în viața ta, fie bun sau rău. Aceștia sunt firi impulsive și nu se sfiesc să cheltuiască toți banii pe care îi au într-o clipită.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au karma numărul 4 sunt ușor de rănit și tocmai de aceea au dificultăți în a stabili relații de durată. Aceste persoane sunt indecise și se maturizează foarte devreme.

Persoanele care au karma numărul 5 este considerat a fi omul extremelor. Ori este vorba despre un om foarte ambițios, ori un om foarte leneș. Poți avea parte de mult ghinion în viața ta, dar nu te lași doborât și reușești să îți revii.

ADVERTISEMENT
Tabelul karmic
Tabelul karmic. Foto Realitatea.net

Ce rezervă destinul pentru persoanele cu karma 6, 7, 8 și 9

Persoanele care au karma în funcție de anul în care s-au născut numărul 6, sunt lideri înnăscuți. Au obiective foarte înalte, dar în același timp se confruntă cu frica de a eșua. Tocmai de aceea, pot munci mai mult decât este nevoie și se pot suprasolicita.

Persoanele care au karma numărul 7 sunt optimiste și au o abilitate de a folosi cuvintele și chiar de a manipula. Sunt foarte atenți la detalii spun toate caracteristicile zodiacale. Aceste persoane sunt atrăgătoare din punct de vedere fizic și sunt în căutarea dragostei adevărate.

Persoanele care au karma cu numărul 7 sunt foarte încăpățânate și nu renunță ușor la lucrurile în care cred. Sunt foarte puternice și mai degrabă un lup singuratic. Sunt foarte loiale față de persoanele pe care le iubesc, trăsături din ce în ce mai rare. Să nu uităm de compatibilitate, de asemenea importantă. Imediat cum și-au găsit jumătatea viața lor se schimbă.

Persoanele care au karma numărul 9 sunt destul de impulsive și emoționale. Semnul zodiacal arată că au așteptări prea mari de la persoanele din jurul lor și tocmai de aceea pot fi dezamăgite ușor. Este vorba despre o persoană geloasă și care iubește până la capăt, potrivit noțiunilor din astrologie și numerologie.

ADVERTISEMENT