ADVERTISEMENT
Fotbal international

Aici jucăm cu Islanda! Terenul pe care România atacă EURO 2020 se prezintă oribil cu două luni înaintea meciului

Autor: Francisc Oprea | 20.01.2020 | 00:02
Aici jucăm cu Islanda! Terenul pe care România atacă EURO 2020 se prezintă oribil cu două luni înaintea meciului
Suprafața de joc a stadionului din Reykjavik, cu două luni înaintea meciului. Sursă Foto: Facebook

Federația de Fotbal din Islanda a postat pe contul oficial de Facebook fotografii cu starea gazonului arenei din Reykjavik, cu mai bine de două luni înaintea meciului cu România din barajul Ligii Națiunilor, iar veștile nu sunt tocmai grozave, suprafața de joc fiind plină de apă, după ce a fost deszăpezită.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 6.30 este cota pentru „2 și peste 2.5 goluri” în meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele!


Cum arată gazonul din Islanda cu două luni înaintea meciului

România joacă în Islanda pe 26 martie meciul din semifinala barajului din Liga Națiunilor și sunt șanse mari ca suprafața de joc a stadionului din Reykjavik să le pună probleme „tricolorilor”, din cauza temperaturilor anunțate în nordul Europei la acea oră.

ADVERTISEMENT

Federația Islandeză de Fotbal a anunțat pe contul oficial de Facebook că suprafața de joc a fost deszăpezită duminică, alături de două fotografii cu gazonul stadionului ”Laugardalsvollur” din Reykjavik, care a rămas plin de apă după ce zăpada a fost înlăturată.

Arena din capitala Islandei nu beneficiază de încălzire a suprafeței de joc, motiv pentru care partida de pe 26 martie are șanse mari să se dispute în condiții de plină iarnă, temperaturile anunțate la Reykjavik la acea oră fiind foarte scăzute.

ADVERTISEMENT

Promisiuni din partea islandezilor

Răzvan Burleanu anunța că a primit asigurări din partea oficialilor forului islandez că suprafața de joc se va prezenta în condiții optime la ora meciului, urmând a fi montată o prelată specială pe gazon, care să-l ferească de zăpadă.

Săptămâna trecută suprafaţa de joc era acoperită de un strat de zăpadă, apoi pe 1 februarie va fi amplasată o prelată specială pentru protecţie”, susținea Răzvan Burleanu recent.

ADVERTISEMENT

România va juca pe 26 martie meciul cu Islanda, din semifinalele barajului din Liga Națiunilor, unde „tricolorii” au ajuns datorită rezultatelor obținute în prima fază a competiției, când au terminat pe locul doi grupa din care au mai făcut parte Serbia, Muntenegru și Lituania.

În cazul unui succes la Reykjavik, prima reprezentativă va juca pentru calificarea la EURO în deplasare, contra învingătoarei meciului dintre Bulgaria și Ungaria.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!