Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ajax Amsterdam a pus ochii pe doi jucători de la Farul: „Am vorbit cu Huntelaar, i-a urmărit în meciul cu Sepsi!”. Video Exclusiv

Ciprian Marica, acționarul minoritar al lui Farul, a dezvăluit că doi jucători sunt pe lista celor de la Ajax Amsterdam. Huntelaar i-a urmărit la meciul cu Sepsi.
01.03.2023 | 11:44
Ajax Amsterdam a pus ochii pe doi jucatori de la Farul Am vorbit cu Huntelaar ia urmarit in meciul cu Sepsi Video Exclusiv
Farul Constanța e lider în SuperLiga cu 61 de puncte după 28 de etape. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit cu prima emisiune moderată de Ioana Cosma! Ciprian Marica a intervenit în direct și a dezvăluit că doi jucători ai lui Hagi sunt pe lista celor de la Ajax Amsterdam.

Farul poate da iar lovitura! Doi jucători sunt urmăriți de Ajax Amsterdam. Huntelaar a cerut informații de la Marica

Farul Constanța continuă cursa spre titlu în SuperLiga, iar după transferul lui Alexi Pitu la Girondins Bordeaux, alți doi jucători ar putea ajunge la un club mare din Europa, a dezvăluit Ciprian Marica la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Klass-Jan Huntelaar, unul dintre oficialii campioanei Europei, i-a urmărit la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a cerut informații de la fostul său coechipier de la Schalke 04, Ciprian Marica: „Chiar ieri vorbeam cu Huntelaar, care îmi trimitea o poză că se uită la meciul Farului.

Urmăresc ei acolo doi jucători de la noi. M-a întrebat de doi jucători, dar nu aș vrea deocamdată să le dau numele”, a explicat fostul mare atacant.

ADVERTISEMENT

Huntelaar este unul dintre cei care conduc departamentul de scouting al lui Ajax: „Am vorbit cu Gică Hagi pe tema asta”

Ciprian Marica a discutat deja cu Hagi despre un posibil transfer al celor doi, mai ales că acționarul minoritar al lui Farul are o relație excelentă cu fostul mare atacant olandez: „Vreau să rămână concentrați și am vorbit cu Gică Hagi pe tema asta, pe jocul de la Farul și să câștigăm campionatul.

Sunt discuții și oamenii se uită la fotbal. Huntelaar e director tehnic la Ajax, tot ce ține de scouting depinde de el. I-am prezentat câțiva jucători și când va fi cazul vă voi spune”, a mai spus enigmatic fostul vârf al naționalei despre consilierul de managament al departamentului de scounting al „lăncierilor”.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica: „Hagi e singurul antrenor pe care l-am văzut că lucrează individual cu atacanți”

Ajax ar putea urmări doi jucători ofensivi ai „marinarilor”, iar Marica îl laudă pe Hagi pentru modul unic în care știe să lucreze la antrenamente: „Ideea e că singurul, și acum nu că îl flatez pe Gică Hagi, este singurul antrenor pe care l-am văzut că lucrează individual cu atacanți și face finalizarea.

Foarte puțini în schimb tratează faza de atac individual. Toată lumea colectiv, cum atacăm în grup, individual, foarte, foarte puțin. Poate de aceea nici nu apar atacanți”, a mai comentat Ciprian Marica.

ADVERTISEMENT

Klass-Jan Huntelaar și Ciprian Marica au fost colegi la Schalke 04 între 2011 și 2013 și am rămas în relații excelente. Huntelaar a renunțat la fotbal în vara lui 2021, când s-a retras chiar de la nemți, unde a jucat mai bine de șapte ani. Din martie 2022 a revenit la Ajax Amsterdam și activează în cadrul departamentului de scouting.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT