Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, mesaj clar pentru Radunovic, care e dorit de CFR Cluj: „Eu îi fac ofertă. Să vină să-mi spună direct”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj public lui Radunovic, dorit de CFR Cluj. Patronul FCSB vrea ca muntenegreanul să îi spună în faţă dacă vrea să plece sau nu.
27.04.2024 | 17:33
Gigi Becali mesaj clar pentru Radunovic care e dorit de CFR Cluj Eu ii fac oferta Sa vina sami spuna direct
Gigi Becali, mesaj clar pentru Radunovic, care e dorit de CFR Cluj: „Eu îi fac ofertă. Să vină să-mi spună direct”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic mai are contract cu FCSB până în decembrie 2024. Fundaşul muntenegrean ar putea pleca de la roş-albaştrii, el fiind dorit de rivalii de la CFR Cluj, care vor să construiască o nouă echipă de titlu.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Radunovic, care e dorit de CFR Cluj: “Eu fac oferta pe care eu cred că i-o fac”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA Risto Radunovic are voie să semneze cu CFR Cluj când va intra în ultimele şase luni de contract. Patronul FCSB a spus că îi va face o ofertă de prelungire, dar se aşteaptă ca muntenegreanul să îi spună clar ce vrea să facă:

ADVERTISEMENT

“Dacă ar merge Radunovic la CFR Cluj, să meargă. Dar, în primul rând, nu poate să discute despre asta. El are până în decembrie contract. Fiecare om e liber să facă ce vrea. 

Vrea să meargă la Cluj, merge la Cluj dacă regulamentul îi permite. Nu sunt orgolios pe chestia asta. Eu fac oferta pe care eu cred că i-o fac. Să nu vorbim că nu e regulamentar să vorbim azi despre CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“Dacă este în ultimele 6 luni de contract, poate să vorbească omul şi să îmi spună direct”

Nu avem voie, nu este în ultimele 6 luni. Dacă este în ultimele 6 luni de contract, poate să vorbească omul şi să îmi spună direct. Are acest drept omul. Dar nu acum. 

Nu este pierdere niciodată la fotbal. Se schimbă jucătorii şi nu ştim dacă e pierdere. Dacă vine altul mai bun în locul lui. Noi ştim că avem regulamente care trebuie respectate. Atât!

ADVERTISEMENT

Eu îi fac ofertă dacă se admite. Nu are rost să vorbim la ora asta despre înlocuitori. O să iau 7-8 jucători. Să fim campioni şi apoi o să îi luăm. Nu are rost să vorbim.

“Dacă îmi spune Charalambous, îl iau în trei secunde. Dar să îşi asume”

Vorbim când ne apucăm de treacă. O să vedeţi când vor semna. La mine e ca la Craiova? Că să îi dea afară Gâlcă, iar dacă nu pleacă el? Le-am spus, orice jucător pe care îl vor, eu îl iau. 

ADVERTISEMENT

Orice jucător pe care îl vrea Meme Stoica, Pintilii sau Charalambous. Eu nici nu m-am uitat la Ngezana. A spus Meme că e extraordinar de bun, l-am luat imediat. Dacă îmi spune Charalambous, îl iau în trei secunde. Dar să îşi asume”, a spus Radunovic la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Radunovic, care e dorit de CFR Cluj: „Eu îi fac ofertă. Să vină să-mi spună direct”

ADVERTISEMENT