News

Al doilea polițist român care s-a sinucis, într-o singură zi. Un agent din Constanța, găsit împușcat în maşină

O nouă tragedie în cadrul forțelor MAI: un al doilea polițist român s-a sinucis în decurs de o singură zi. Agent de 22 de ani, găsit împușcat în Constanța.
01.12.2023 | 11:45
Al doilea politist roman care sa sinucis intro singura zi Un agent din Constanta gasit impuscat in masina
Încă un polițist din România s-a sinucis. Tânăr agent de 22 de ani, găsit împușcat în mașină, în Constanța. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Încă un caz tragic în Poliția Română. Joi seara, un al doilea polițist s-a sinucis în țara noastră. Un tânăr agent din județul Constanța a fost găsit împușcat în mașină.

Încă un polițist din România s-a sinucis. Tânăr agent de 22 de ani, găsit împușcat în mașină, în Constanța

Ziua de joi, 30 noiembrie, a fost una cruntă pentru Poliția Română. În decurs de doar câteva ore, doi polițiști și-au pus capăt zilelor, în județele Botoșani și Constanța.

ADVERTISEMENT

În prima parte a zilei, un șef de post din Botoşani era găsit mort în cimitir. El și-a pus capăt zilelor lângă mormântul fiicei sale, care s-a stins la numai un an şi pe care o chema Andreea, chiar în ziua de Sfântul Andrei.

Polițistul de 47 de ani era găsit fără viaţă, joi dimineaţă, în cimitirul din Vlăsineşti din Botoşani, de un bătrân venit la cimitir să aprindă o lumânare. Acesta a alertat imediat autoritățiile.

ADVERTISEMENT

Apoi, la orele serii, un alt caz tragic cutremura instituția MAI. Un polițist de numai 22 de ani, din județul Constanța, era găsit mort de colegul său, care urma să îl schimbe din tură. Acesta s-ar fi sinucis cu arma din dotare.

Tânărul agent trebuia să iasă din tură la orele serii, însă nu a mai apărut la postul de Poliție. Îngrijorat, colegul care trebuia să îl înlocuiască l-a căutat peste tot. A fost găsit abia la ora 20.30.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se afla în mașina de serviciu, împușcat în cap, undeva la ieșire din localitatea Cumpăna, spre câmp, într-o zonă izolată. Imediat, agentul care l-a găsit și-a anunțat superiorii.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Polițistul din Constanța era abia ieșit de pe băncile școlii

Până în acest moment nu se cunosc cauzele care au stat la baza gestului extrem al agentului. Se știe faptul că tânărul de 22 de ani, originar din județul Vâlcea, absolvise școala de agenți de poliție în luna aprilie a acestui an. El fusese repartizat la IPJ Constanța, la postul de poliție din Cumpăna, notează Ziua de Constanța.

ADVERTISEMENT