News

Fostul polițist care s-a împușcat în cap, în Herăstrău, a murit. Ce motiv ar fi avut să comită gestul dramatic

Bărbatul se afla la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost transportat noaptea trecută. Din păcate, medicii nu au putut să-l salveze.
30.07.2023 | 12:22
Fostul politist care sa impuscat in cap in Herastrau a murit Ce motiv ar fi avut sa comita gestul dramatic
Fostul polițist care s-a împușcat în cap, în Herăstrău, a murit. sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul polițist care s-a împușcat în cap, în cartierul Herăstrău din București, și-a pierdut viața. Din păcate, bărbatul de 63 de ani nu a putut fi salvat. El se afla la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost transportat noaptea trecută.

Fostul polițist care s-a împușcat în cap, în Sectorul 1, a murit

Starea lui era critică și deși medicii au încercat să facă tot posibilul să îl salveze, bărbatul a decedat. Potrivit reprezentanților unității medicale, citați de News.ro, trupul neînsuflețit al fostului polițist va fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală.

ADVERTISEMENT

Amintim că polițiștii din București au fost sesizați sâmbătă seara cu privire la incident. Fostul agent se afla în locuința sa din Șoseaua Nordului, Sector 1, atunci când a decis să comită gestul dramatic.

La fața locului au ajuns oamenii legii și un echipaj medical. Bărbatul a primit îngrijri medicale, iar apoi a fost transportat la spital în stare extrem de gravă. Se pare că fostul polițist suferea de cancer pulmonar și din acest motiv a vrut să își ia viața. El a lucrat în cadrul Secției 18 de Poliție, iar acum se pensionase. Conform surselor judiciare, bărbatul deținea legal arma cu care s-a împușcat.

ADVERTISEMENT

Un polițist de 21 de ani, din Galați, s-a omorât

Un tânăr polițist de 21 de ani, din Galați, s-a sinucis la finalul anului 2022, în timp ce se afla în locuința sa. El și-a tăiat venele, iar apoi s-a împușcat în cap. Cadavrul a fost descoperit chiar de către mama acestuia.

Tragedia a avut loc în orașul Târgu Bujor. Tânărul era polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați de doar 9 luni, dar atunci când și-a luat viața se afla în concendiu.

ADVERTISEMENT

Surse neoficiale spuneau, la vremea respectivă, că bărbatul se despărțise recent de iubita lui și din acest motiv s-ar fi sinucis. Cu privire la acest eveniment nefericit, IPJ Galați transmitea că tânărul polițist trecuse cu brio testarea psihologică. El absolvise Școala de Agenți de Poliție din Câmpina, în martie 2022.

„Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului. Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția martie 2022. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident”, preciza IPJ Galați.

 

ADVERTISEMENT