Sport

Al doilea transfer pe care vrea să îl facă Mircea Rednic la Dinamo. A fost la vizita medicală. Exclusiv

Mircea Rednic a adus și un mijlocaș defensiv la Dinamo, iar acesta este așteptat să semneze în această săptămână.
07.10.2021 | 10:45
Al doilea transfer pe care vrea sa il faca Mircea Rednic la Dinamo A fost la vizita medicala Exclusiv
Michel Espinosa este jucătorul care ar putea semna cu Dinamo în următoarele zile. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Michel Espinosa, mijlocaș defensiv, 28 de ani, este al doilea transfer pe care Mircea Rednic îl vrea la Dinamo, din informațiile FANATIK. Jucătorul este chiar în acest moment la vizita medicală.

Espinosa a ajuns ieri în România și este văzut de Mircea Rednic ca o variantă excelentă pentru a concura pe post cu Alexandru Răuță. Fotbalistul francez va fi testat în amicalul pe care Dinamo îl are programat sâmbătă, de la ora 11:00, cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Michel Espinosa, al doilea transfer pe care Mircea Rednic vrea să îl facă la Dinamo. FANATIK a anunțat și venirea lui Salif Cisse

Michel Espinosa este al doilea transfer pe care îl încearcă Dinamo după venirea lui Mircea Rednic. FANATIK a anunțat în exclusivitate că atacantul Salif Cisse a ajuns și el în România și va fi testat tot în amicalul cu Petrolul.

Michel Espinosa este jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de la 1 iulie de Botev Plovdiv, formație din prima ligă din Bulgaria. Este un jucător crescut la juniorii celor de la Toulouse.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 28 de ani a mai jucat de-a lungul carierei pentru Trelissac FC, Clermont Foot, Stade Lavallois și AS Lyon Duchere în ligile inferioare din Franța. Plus o experiență în Croația, la NK Istra.

Michel Espiniosa nu a mai jucat niciun meci oficial din luna aprilie. Pierduse locul de titular la Botev Plovdiv, după un start bun de sezon

În prezent, Michel Espinosa este cotat la 250.000 de euro. Cea mai bună cotă a avut-o în urmă cu cinci ani, când era evaluat la 400.000 de euro. Are două selecții la naționala U18 a Franței.

ADVERTISEMENT

În sezonul precedent, Michel Espinosa a jucat 27 de partide pentru Botev Plovdiv în toate competițiile. A marcat trei goluri și a dat o pasă decisivă. Dar și-a pierdut locul de titular în partea a doua a sezonului.

Ultimul meci oficial jucat de Espinosa a fost în luna aprilie a acestui an. A intrat 24 de minute în înfrângerea pe care Botev Plovdiv a suferit-o pe propriul teren cu Slavia Sofia, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic va decide dacă îi păstrează pe Cisse și Espinosa abia după amicalul cu Petrolul, programat sâmbătă, de la ora 11:00.

Mircea Rednic simte că Dinamo mai are nevoie de întăriri pe postul de mijlocaș defensiv, acolo unde poate conta doar pe Alexandru Răuță și Cătălin Itu. A mai jucat pe acest post și Alin Dudea, dar nu este o soluție pe placul antrenorului.

Rednic va lua o decizie în ceea ce-i privește pe Espinosa și Cisse abia după amicalul pe care Dinamo îl dispută sâmbătă, de la ora 11:00, cu Petrolul. Vrea să vadă dacă jucătorii pot intra repede în ritm, deși au puține meciuri în ultimul timp.

Dinamo este fără victorie în Liga 1 de mai bine de două luni, de la succesul cu Academica Clinceni, pe 2 august. La debutul lui Rednic, “roș-albii” au terminat la egalitate cu UTA, scor 2-2. Dinamo este pe locul 15, cu șapte puncte.

 

ADVERTISEMENT