Fotbal intern

Aleksandar Mitrovic, dezvăluire înaintea meciului cu România! ”Sunt Hulk al Serbiei”

14.10.2018 | 15:50
Aleksandar Mitrovic dezvaluire inaintea meciului cu Romania Sunt Hulk al Serbiei

Atacantul Aleksandar Mitrovic a făcut câteva dezvăluiri înaintea meciului România – Serbia, din etapa a patra a Grupei 4, Seria C a Ligii Națiunilor. Fotbalistul lui Fulham a marcat patru goluri în primele trei meciuri din noua competiție organizată de UEFA, două chiar în meciul tur cu ”tricolorii” de la Belgrad și două în întâlnirea cu Muntenegru.

”Da, sunt Hulk. M-ați găsit. Ma bucur că gândiți asta despre mine și promit că voi continua la fel, chiar mai puternic și mă voi folosi de forța mea pentru echipă”, a declarat atacantul reprezentativei Serbiei într-un interviu pentru  blic.rs.

Aleksandar Mitrovic, dezvăluire înaintea meciului cu România: ”Forța este principalul meu avantaj”

”Mănânc tot. Glumesc, desigur. Nu sunt un jucător rapid, iar forța este principalul meu avantaj. Și încerc să mă folosesc de asta în cel mai bun mod. Să țin mingea și să îmi ajut colegii în atac, dar și pentru mine. Simplu spus, este treaba mea și astea sunt calitățile mele. În Muntenegru terenul nu a fost prea bun și nu se putea juca prea mult cu mingi pe jos”, a dezvăluit Aleksandar Mitrovic înaintea meciului cu România.

Aleksandar Mitrovic celebrează un gol marcat pentru echipa națională a Serbiei
Aleksandar Mitrovic celebrează un gol marcat pentru echipa națională a Serbiei

”Eu sunt o opțiune care deschide jocul, mai ales pentru jucătorii defensivi în momente dificile, le ofer un respiro. Selecționerul și colegii mei îmi știu punctele forte și mereu încearcă să obțină maximum de la mine. Vreau să menționez că toată echipa a jucat foarte bine în Muntenegru, fără compromisuri. Însă și după un astfel de meci există un jucător care iese în evidență și acum am fost eu”, a spus în încheiere atacantul naționalei Serbiei.

Săpunaru, reacție haioasă la adresa lui Mitrovic

Referitor la Aleksandar Mitrovic, cel mai periculos jucător al sârbilor, fundașul Cristian Săpunaru a spus că nu-i va acorda o atenție specială și că nu va fi babysitter-ul lui.

Partida România – Serbia, din etapa a patra a Grupei 4, Seria C a Ligii Națiunilor, se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, pe Arena Națională și va fi transmis de Pro TV, dar toate fazele importante ale meciului vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.