News

Alertă lângă Capitală, un bărbat s-a dat drept curier şi a pătruns în casa fostei iubite. Acum o ţine ostatică şi ameninţă că se aruncă de la etaj

Amenințări de sinucidere cu serenade în Chiajna. Un bărbat a pus în alertă autoritățile și spune că se aruncă de la etajul cinci al blocului
21.03.2024 | 14:45
Alerta langa Capitala un barbat sa dat drept curier si a patruns in casa fostei iubite Acum o tine ostatica si ameninta ca se arunca de la etaj
Situație tensionată în Chiajna. Un individul baricadat în casa fostei iubite amenință cu sinuciderea. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Autoritățile din Capitală sunt în alertă. Un individ, aflat la etajul 5 al unui bloc din Chiajna, s-a baricadat în locuința fostei sale iubite și amenință că se va arunca.

Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj în locuința fostei iubite

Autoritățile au intervenit prompt, iar mai mulți negociatori sunt prezenți la fața locului, încercând să-l convingă pe individ să iasă din casă. Încă de la ora 10.00, bărbatul iese din când în când pe balcon și cântă la chitară în timp ce spune că se va arunca.

ADVERTISEMENT

În același timp, echipaje de pompieri au fost mobilizate și au instalat deja o pernă gonflabilă pentru a face față oricărei eventualități. Cu toate acestea, autoritățile speră că vor reuși să-l convingă pe bărbat să renunțe la planurile sale.

Potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii de la Observator, individul s-ar fi prezentat drept curier pentru a intra în locuința fostei sale iubite. Femeia a reușit să iasă în siguranță și se află acum sub supravegherea poliției.

ADVERTISEMENT

„Din primele informaţii rezultă că bărbatul refuză să iasă din imobilul persoanei vătămate, baricadându-se în locuinţă şi ameninţând că se aruncă de la etaj, în cazul în care forţele de ordine intervin.

Persoana vătămată nu se află în imobil. La acest moment forţele de ordine desfăşoară activităţi specifice unor astfel de cazuri”, a transmis  IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

Individul a agresat-o pe fosta parteneră

Conform informațiilor furnizate de IPJ Ilfov, polițiștii din orașul Chitila au fost alertați joi dimineață de către o femeie în vârstă de 23 de ani că este bătută de un bărbat care a pătruns în casa ei.

Aceasta a raportat că este fostul său partener de viață, în vârstă de 39 de ani, împotriva căruia avea ordin de protecție emis de Judecătoria Buftea. Se pare că nu i-a păsat de lege și a intrat peste ea sub pretextul că este curier și a început să o agreseze fizic pe femeie.

ADVERTISEMENT

La fața locului autoritățile intervin cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, pompierii militari din cadrul ISUBIF, echipaje medicale, precum şi 4 negociatori din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov şi SIAS-IGPR.

ADVERTISEMENT