News

Gest extrem al unei femei din Buzău: a sărit de la etajul 4 după un conflict cu iubitul ei. Care e starea victimei

Gest extrem al unei femei de 42 de ani din Buzău, care a sărit de la etajul 4 după un conflict cu iubitul ei. În ce stare se află aceasta.
18.03.2024 | 18:17
Gest extrem al unei femei din Buzau a sarit de la etajul 4 dupa un conflict cu iubitul ei Care e starea victimei
Gest extrem al unei femei din Buzău, care a sărit de la etajul 4 al unui bloc. Motivul incidentului. Sursa foto: jurnalul.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Caz șocant în Buzău: un gest extrem al unei femei de 42 de ani se putea solda cu o tragedie, după ce aceasta a sărit de la etajul 4 al unui bloc. Ce se ascunde în spatele acestui eveniment dramatic.

Gest extrem al unei femei din Buzău, care a sărit de la etajul 4 al unui bloc. Motivul incidentului

Un conflict izbucnit în sânul unui cuplu din județul Buzău se putea solda cu o tragedie. În acest weekend, o femeie în vârstă de 42 de ani a sărit de la etajul patru al blocului în care locuiește. A luat această decizie extremă pentru a scăpa de concubinul agresor.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău confirmă faptul că agresiunea a avut loc pe fondul unor discuţii în contradictoriu. La un moment dat, disputa verbală a degenerat și s-a transformat într-un conflict fizic.

Se pare că bărbatul o agresase şi o amenințase că o încuie în apartament. Panicată de această situație și pentru a se salva, femeia a comis gestul extrem de a sări pe geam.

ADVERTISEMENT

”La data de 16 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat de 53 de ani, din Buzău pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Fapta a fost sesizată de către un bărbat de 49 de ani, din Buzău.

Din cercetările efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că, în seara de 15 martie a.c., bănuitul, în urma unor discuţii în contradictoriu cu concubina sa, o buzoiancă de 42 de ani, ar fi agresat-o fizic”, a transmis IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

Femeia a scăpat cu viață. A căzut pe balconul unui vecin

Potrivit Observator News, care citează surse din anchetă, după acest conflict, bărbatul i-ar fi spus femeii că o va încuia în casă. Speriată, după plecarea acestuia din locuință, victima ar fi sărit de la etajul 4, cu gândul de a scăpa.

Din fericire, aceasta a scăpat miraculos cu viață. În căderea de la mare înălțime, femeia a aterizat pe un balcon aflat la etajul 1. Victima a fost ulterior transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe suspectul din acest caz, acesta a fost arestat pentru 24 de ore. ”Pe numele bărbatului, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu. Totodată, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie”, a mai notat sursa citată.

ADVERTISEMENT