Fotbal intern

Alex Ioniță, primele declarații după transferul la U Craiova: “Vreau să iau titlul! Am ajuns datorită fanilor, datorită stadionului!” VIDEO

04.07.2019 | 18:39
Alex Ionita primele declaratii dupa transferul la U Craiova Vreau sa iau titlul Am ajuns datorita fanilor datorita stadionului VIDEO

Alexandru Ioniță a semnat cu Universitatea Craiova. Fostul atacant de la CFR Cluj a fost împrumutat un an la echipa olteană, cu opțiune de cumpărare de 1 milion de euro. FANATIK a anunțat mutarea încă de pe 19 iunie. Atacantul a ajuns deja la Craiova și spune că este pregătit să intre încă de la primul meci. 

Alex Ioniță, primele declarații după transferul la U Craiova: “Mi-am dorit de acum doi ani să vin la Craiova”

Ioniță a venit cu prietena lui la Craiova și spune că și-a dorit să ajungă încă de acum doi ani la club, însă atunci cluburile nu s-au înțeles: “Mi-aș dori să iau titlul la Craiova. Ar fi un vis, mai ales că echipa nu a luat titlul din 1991. Este devreme să vorbim acum de titlu, abia ce am ajuns. După ce o să îmi cunosc mai bine colegii, o să vedem care sunt obiectivele, însă la Craiova clar vor fi an de an obiective mari. 

Sunt pregătit să prind primul 11. Am fost în cantonament cu CFR Cluj, sper să mi se ofere mai multe șanse. Sincer, mi-am dorit să vin la Craiova de acum doi ani de când am plecat de la Astra. Însă, nu au ajuns la un acord atunci. Mă bucur că au ajuns la un acord, mi-am dorit să ajung datorită fanilor, datorită stadionului și tot ce înseamnă Craiova. Nu pot să îmi explic ce nu a mers la CFR Cluj și nu aș vrea să vorbesc acum de CFR. Am venit la Craiova, mă bucur că sunt aici. O să profit de fiecare șansă.

Suporterii de aici îmi plac foarte mult, susțin echipa foarte bine și îmi doresc să fac parte din acest club. Rapidul este echipa mea de suflet și sper ca și Craiova să fie la fel cum este Rapidul. De aceea am venit, să fac o treabă cât mai bună și sper să fiu primit bine. Încă nu mi-am setat un obiectiv, dar mi-ar plăcea să marchez de cât mai multe ori. Dacă mă încadrez în strategia domnului Papură, sper să prind echipa de la primul meci din Europa League“, a declarat Ioniță.

VEZI VIDEO:

Alex Ioniță are un palmares de invidiat. A câștigat trei titluri de campion al României: unul cu Astra și două cu CFR Cluj, însă în mandatele lui Dan Petrescu la echipa ardeleană nu prea a primit șanse de a evolua. În vârstă de 24 de ani, Alex Ioniță ar putea debuta la U Craiova joia viitoare când echipa va evolua în primul tur din Europa League, împotriva lui Sabail.

  • 24 de ani are Alex Ioniță
  • 600.000 de euro este cota de piață a fotbalistului