Sport

Alex Mitriță a „arestat” mingea după hattrick-ul cu Oțelul Galați! Povestea balonului norocos

Alex Mitriță a „arestat” mingea cu care a înscris un hattrick în Oțelul Galați - Universitatea Craiova, iar FANATIK a aflat povestea balonului norocos pentru „Piticul Atomic”.
27.11.2023 | 19:15
Alex Mitrita a arestat mingea dupa hattrickul cu Otelul Galati Povestea balonului norocos
Alex Mitriță a „arestat” mingea după hat-trick-ul cu Oțelul Galați! Povestea balonului norocos. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

One-man show cu Oțelul Galați, Alex Mitriță nu s-a putut întoarce la Craiova fără mingea cu care a înscris un hattrick important în tricoul „alb-albastru”. Totuși, mijlocașul Universității Craiova s-a lovit inițial de refuzul trupei lui Dorinel Munteanu, însă FANATIK a aflat cum a ajuns „Piticul Atomic” în posesia ei.

Alex Mitriță a „arestat” mingea după hattrick-ul cu Oțelul Galați! Cum a reușit să o aducă la Craiova

Alex Mitriță a fost eroul Universității Craiova într-o zi în care a nins ca în povești la Galați și le-a asigurat cele trei puncte „alb-albaștrilor” dintr-o deplasare în care doar Farul și FCSB au reușit să învingă. „Piticul Atomic” a înscris un hattrick de excepție în poarta lui Dur-Bonzoancă.

ADVERTISEMENT

Hattrick-ul era mult așteptat de Alex Mitriță, deoarece trecuse deja mult timp de la o astfel de reușită personală. Ultimele trei goluri înscrise într-un singur meci au fost în tricoul lui New York City într-o partidă cu Atlanta din 26.09.2019.

Ultimul hattrick în tricoul Universității Craiova a venit cu aproximativ un an mai devreme de transferul în Statele Unite ale Amercii, și anume în 2018 cu Poli Iași. Astfel, Alex Mitriță nu conceput să rămână fără o amintire de la partida excelentă de la Galați.

ADVERTISEMENT

Astfel, Alex Mitriță a „arestat” mingea cu care a înscris hattrick-ul de la Galați, însă inițial s-a lovit de refuzul gazdelor. FANATIK a aflat în exclusivitate că mijlocașul Universității Craiova a ajuns la o învoială cu gălățenii, dându-le un alt balon la schimb.

Alex Mitriță nu a stat pe gânduri după sfârșitul partidei și s-a dus să „aresteze” mingea. sursă foto: captură tv
Alex Mitriță nu a stat pe gânduri după sfârșitul partidei și s-a dus să „aresteze” mingea. sursă foto: captură tv

În cazul în care oficialii gălățenilor și-ar fi dorit să achite o sumă de bani în schimbul mingei norocoase, Alex Mitriță ar fi trebuit să achite în jur de 140 de euro. Ajuns în posesia balonului, mijlocașul Craiovei a adus-o în Bănie și cu alte autografe pe ea.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță vrea la EURO 2024: „Va avea ochi și pentru mine”

Alex Mitriță i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu după hattrick-ul marcat cu Oțelul Galați, fiind sigur că nu poate fi neluat în calcul dacă continuă cu evoluțiile bune. Acesta își dorește să fie în lotul României la EURO 2024, fiind în trecut un jucător important din circuitul echipei naționale.

„Am avut ceva discuții, trebuia să ieșim pe teren să arătăm de ce suntem în stare. Era (n.r. Ivailo Petev) tot ce avea nevoie echipa, suntem bucuroși că îl avem alături. Se vede că suntem într-o altă formă și suntem bucuroși. A adus altă mentalitate, muncă la antrenament, seriozitate.

ADVERTISEMENT

Vrem să dăm totul și să câștigăm cât mai multe puncte. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine. Cu victorii, goluri, assisturi, Mister (n.r. Edi Iordănescu) va avea ochi și pentru mine”, a spus Alex Mitriță.

ADVERTISEMENT
2,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj