Sport

Alex Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după Oțelul – U Craiova 1-3: „Va avea ochi și pentru mine”

Alex Mitriță a înscris un hat-trick în Oțelul Galați - Universitatea Craiova, scor 1-3, iar eroul „alb-albaștrilor” are un mesaj pentru Edi Iordănescu.
26.11.2023 | 21:14
Alex Mitrita mesaj pentru Edi Iordanescu dupa Otelul  U Craiova 13 Va avea ochi si pentru mine
Alex Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după Oțelul - U Craiova 1-3: „Va avea ochi și pentru mine”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță este „on fire” la Universitatea Craiova după hat-trick-ul de excepție împotriva celor de la Oțelul Galați. „Piticul Atomic” le-a smuls moldovenilor cele trei puncte și speră că evoluțiile extraordinare să îi aducă un loc în lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Alex Mitriță, eroul Universității Craiova cu Oțelul Galați: „Suntem într-o altă formă. A adus altă mentalitate”

Deși „alb-albaștrii” au intrat cu un dezavantaj la vestiare, Alex Mitriță a reușit din nou să facă o partidă mare în tricoul Universității Craiova. Acesta a înscris de trei ori în poarta celor de la Oțelul Galați și i-a adus lui Ivailo Petev al doilea succes consecutiv pe banca formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță a ținut să îi felicite pe oficialii Oțelului Galați pentru efortul depus ca partida să se joace astăzi, deși au fost probleme din cauza condițiilor meteorologice. A fost cod roșu de ninsoare în Moldova, însă suporterii gălățenilor în frunte cu Dorinel Munteanu au pus mâna pe lopată pentru a curăța suprafața de joc.

Ivailo Petev a schimbat fața „alb-albaștrilor” în repriza secundă în urma discuțiilor purtate cu elevii săi la pauză. Alex Mitriță a mărturisit că Universitatea Craiova este într-o formă mai bună datorită tehnicianului bulgar, care a schimbat mentalitatea „juveților”.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îi felicit pe cei de la Galați pentru efortul depus pentru a se juca. Sunt bucuros că am marcat trei goluri, dar suntem fericiți că am câștigat azi pe un teren foarte greu. O primă repriză nu prea bună, dar ne-am revenit total după pauză.

Am avut ceva discuții, trebuia să ieșim pe teren să arătăm de ce suntem în stare. Era (n.r. Ivailo Petev) tot ce avea nevoie echipa, suntem bucuroși că îl avem alături. Se vede că suntem într-o altă formă și suntem bucuroși. A adus altă mentalitate, muncă la antrenament, seriozitate”, a spus Alex Mitriță.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după hat-trick-ul cu Oțelul Galați: „Va avea ochi și pentru mine”

Alex Mitriță a ratat preliminariile pentru EURO 2024, însă acesta speră într-o revenire sub comanda lui Edi Iordănescu. Selecționerul a calificat echipa națională la un turneu final după opt ani, chiar de pe primul loc din grupa I.

Alex Mitriță își dorește să continue evoluțiile extraordinare din tricoul Universității Craiova și să își ajute echipa cu cât mai multe pase de gol sau reușite. Astfel, mijlocașul din Bănie spune că Edi Iordănescu îl poate lua în calcul pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Vrem să dăm totul și să câștigăm cât mai multe puncte. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine. Cu victorii, goluri, assisturi, Mister (n.r. Edi Iordănescu) va avea ochi și pentru mine”, a declarat Alex Mitriță la finalul partidei cu Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT
2,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj