Sport

Alex Mitriţă, out pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Atacantul nu a făcut deplasarea la Bucureşti. Exclusiv

Universitatea Craiova va juca în derby-ul cu FCSB fără cel mai valoros jucător. FANATIK a aflat că Alex Mitriţă nu a făcut deplasarea la Bucureşti după accidentarea din Cupă.
06.04.2024 | 14:48
Alex Mitrita out pentru derbyul FCSB  Universitatea Craiova Atacantul nu a facut deplasarea la Bucuresti Exclusiv
Alex Mitriţă, out pentru derby-ul FCBS - Universitatea Craiova! Atacantul nu a făcut deplasarea la Bucureşti. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Lovitură teribilă pentru Universitatea Craiova cu o zi înaintea derby-ului cu FCSB. Accidentarea lui Alex Mitriţă la gleznă este mai gravă decât s-a crezut iniţial şi atacantul nu va evolua pe Arena Naţională.

Alex Mitriţă, out pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova!

FANATIK a aflat că Alex Mitriţă nu a făcut deplasarea alături de lotul echipei lui Ivaylo Petev pentru derby-ul de duminică seara. Mitriţă a fost decisiv în primele două meciuri din play-off pentru olteni, câştigate cu Rapid şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are în continuare speranţe la titlu după ce a obţinut 6 puncte din 6 în play-off până acum. Oltenii sunt la şapte puncte de liderul FCSB şi îşi pot juca ultima şansă la campionat pe Arena Naţională.

Dar, astrele par a se alinia pentru Gigi Becali în acest sezon, după nouă ani de eşecuri. Universitatea Craiova vine după 120 de minute jucate în Cupa României cu Oţelul Galaţi şi fără cel mai bun jucător.

ADVERTISEMENT

Ndong şi Bancu lipsesc! Revine Screciu

De la olteni va lipsi şi Basilio Ndong, accidentat la şold în confruntarea cu Oţelul Galaţi. Mai mult, căpitanul Nicuşor Bancu nu este apt 100% şi sunt şanse mici să poată intra în meciul cu FCSB.

Într-un ocean de veşti rele, Ivaylo Petev are şi o veste bună. Din informaţiile FANATIK, Vladimir Screciu a făcut deplasarea şi sunt şanse mari să îl vedem pe Arena Naţională, după ce s-a recuperat complet.

ADVERTISEMENT

În lipsa lui Alex Mitriţă, Andrei Ivan ar putea reveni pe postul care îi convine cel mai mult. Revenirea lui Mitriţă la Universitatea Craiova a dus la reprofilarea, fără succes, a lui Ivan, cu evoluţii modeste până acum, în acest sezon.

Mitriţă, sezon fabulos la Universitatea Craiova

Până în acest moment, Alex Mitriţă are un sezon fabulos la Universitatea Craiova. Atacantul a contribuit direct la 24 de goluri (13 goluri, 11 pase decisive), oltenii fiind dependenţi de forma lui Mitriţă.

ADVERTISEMENT

În cazul unui succes pe Arena Naţională, Craiova continuă lupta la titlu, avansând la patru puncte de marea rivală. Însă, dacă FCSB reuşeşte să se impună, diferenţa faţă de locul doi se va mări la 10 puncte, cu 7 etape înainte de final.

  • 13 goluri a marcat Mitriţă în acest sezon
  • 6-0 este scorul “directelor” dintre FCSB şi Universitatea Craiova în sezonul regulat
ADVERTISEMENT