Sport

Alex Mitriță, pregătit să-i înfrunte pe rivali: „Să câștige FCSB titlul? Luptăm până la capăt”

Alex Mitriță este gata de luptă în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, iar „Piticul atomic” nu predă armele în lupta pentru titlu.
26.01.2024 | 19:28
Alex Mitrita pregatit sai infrunte pe rivali Sa castige FCSB titlul Luptam pana la capat
Alex Mitriță, mesaj războinic înainte de U Craiova - FCSB: „Să câștige FCSB titlul? Luptăm până la capăt”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță așteaptă un restart în derby-ul cu FCSB de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar „Piticul atomic” are un mesaj războinic pentru „alb-albaștrii”. Mijlocașul Universității Craiova este gata de luptă pentru titlu, atâta timp cât gruparea din Bănie are șanse reale.

Alex Mitriță, înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB: „Vreau să ne dăm un restart”

Deși Andrei Ivan și Vladimir Screciu nu vor fi în lotul Universității Craiova cu FCSB, Ivaylo Petev pregătește debutul celui mai scump transfer din iarnă. FANATIK a anunțat că internaționalul georgian a primit cartea verde și poate juca.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță cere mobilizare maximă la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB din partea „alb-albaștrilor”. Ivaylo Petev este cu gândul la cele trei puncte, la fel ca și „Piticul atomic” din SuperLiga al grupării din Bănie.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, o echipă foarte bună cu un joc bun atât defensiv, cât și ofensiv. Vreau să ne dăm un restart și sperăm ca meciul de duminică să îl începem cu acest restart, să arătăm altfel în acest joc și să facem o figură bună.

ADVERTISEMENT

Nu a fost o săptămână ok, venim după o înfrângere. Trebuie să avem un restart și trebuie să pornim de undeva. Cred că va fi meciul în care o să schimbăm totul, să avem altă atitudine, să intrăm foarte concentrați pe teren și să luăm cele trei puncte.

Trebuie să facem jocul nostru, să fim concentrați și să nu repetăm greșelile. Nu cred că este unul în această echipă care să nu fie conectat sau să nu își dorească. Sunt momente la fiecare meci, poate unul este mai puțin bun sau unul mai bun. Sper ca toți să ne ridicăm la același nivel și să facem un joc foarte bun”, spune Mitriță.

ADVERTISEMENT

„Alex Mitriță, mesaj războinic înainte de U Craiova – FCSB: „Să câștige FCSB titlul? Luptăm până la capăt”

„Sunt jucători noi, trebuie să îi integrăm. Este un campionat nou pentru ei și eu am fost în afară, mi-a fost greu să mă acomodez în primele 3, 4 luni. Au nevoie de acomodare și suntem lângă ei, nu cred că a greșit un jucător sau un jucător a fost cel mai bun de pe teren. Cu toții greșim și cu toții câștigăm.

Este o presiune în plus, trebuie să acumulăm puncte, trec meciurile și nu am acumulat puncte. Trebuie să avem mult mai multe puncte, sper ca această presiune să o transformăm în ceva bun. Nu trebuie să ne uităm în spatele nostru sau să zicem că Steaua este în fața noastră cu un anumit număr de puncte.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne concentrăm la fiecare meci și să dăm totul. Nu vreau să mă gândesc dacă prindem play-out-ul, acă câștigăm campionatul că FCSB are puncte în plus. Ce să facem, să câștige FCSB campionatul? Nu, trebuie să luptăm până la capăt. Ar debloca foarte multe lucruri să câștigi un derby în fața suporterilor noștri”, a declarat Mitriță.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - FCSB